SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El lideratge, en joc per a l'Actel Força Lleida

L’Actel Lleida rep avui l’altre invicte de la categoria, el Breogán, en el duel estel·lar de la jornada || El club, que ja voreja els 2.000 abonats, espera que el Barris Nord presenti avui la millor cara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Qui ho havia de dir que després d’acabar cuer la passada temporada i eludir el descens als despatxos, l’Actel Força Lleida mesos després lluitaria en la cinquena jornada per ser líder en solitari de la LEB Or. Aquest és el premi que es juguen els homes de Borja Comenge davant de l’altre equip imbatut de la competició, un Breogán que voreja els 100 punts de mitjana en aquesta arrancada i que posarà a prova la fortalesa lleidatana en un Barris Nord que s’espera que sigui el jugador número sis. El club, que ja voreja l’objectiu dels 2.000 abonats, confia que el pavelló presenti la millor entrada de la temporada.

El duel d’invictes arriba, segons el parer de Borja Comenge, “en un bon moment”. “Estic content de jugar contra el Breogán ara, perquè crec molt en les dinàmiques, i encara més en aquesta Lliga. Hem d’intentar aprofitar aquesta inèrcia que tenim, i més jugant a casa”, va apuntar el tècnic lleidatà, que malgrat sumar un ple de victòries no es desvia gens ni mica dels seus objectius.

“Estem en la quarta jornada i crec que anar més enllà dels objectius que ens havíem marcat en pretemporada no té gaire sentit. El repte continua sent ser competitius i guanyar tants partits com puguem, tant a casa com fora. Ja en tenim quatre, doncs pantalla passada i a veure si demà –avui– podem aconseguir el cinquè.”

No obstant, Comenge es mostra optimista i assegura que el marge de millora encara és molt gran. “Estem lluny del nostre límit. No ens en recordem però l’altre dia Alzamora va jugar cinc minuts i el rol que tenim pensat per a ell no és aquest, sinó que estigui en pista molt més temps. A Juampi també li va anar molt bé el partit de dimarts per entrenar-se més que competir i anar agafant el seu millor nivell físic. I pel que fa als joves, no ens podem conformar que Marc Martí jugui com ho va fer l’altre dia, ni Hermet ni Rubín, ja que són jugadors que han de tenir un creixement durant la temporada i en la mesura que ells creixin, l’equip serà millor”, va assenyalar Comenge, que va incidir en el rebot com un dels aspectes a millorar davant del Breogán.

El tècnic disposarà de tots els seus efectius, inclòs Feliu, que fa dos dies que no s’entrena per precaució. Més problemes té el Breogán, amb els dubtes de Salva Arco i Aaron Geramipoor, mentre que Jorge Romero i Matt Stainbrook, fitxats aquesta mateixa setmana, s’incorporen avui a l’expedició gallega a Lleida i tan sols el primer té opcions de jugar.

Borja Comenge corregeix un moviment a Mbaye durant l’entrenament d’ahir.

Borja Comenge corregeix un moviment a Mbaye durant l’entrenament d’ahir.

tracking