SEGRE

POLIESPORTIU UNIVERSITARI

La UdL quasi dobla el nombre de medalles del curs passat

Va aconseguir 35 metalls, 2 dels quals en l’Europeu i 4 en l’Estatal universitari

Els medallistes universitaris posen després de la recepció que es va celebrar ahir al claustre de la Pensativa del Rectorat.

Els medallistes universitaris posen després de la recepció que es va celebrar ahir al claustre de la Pensativa del Rectorat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els esportistes de la Universitat de Lleida (UdL) han aconseguit un total de 35 medalles en els campionats universitaris de Catalunya, Espanya i Europa disputats aquesta temporada, repartides en nou d’or, quinze de plata i onze de bronze, fet que suposa gairebé el doble de les guanyades el 2015, quan en van sumar dinou.

La UdL ha participat aquest any amb 381 esportistes (126 noies i 255 nois) en els diferents campionats universitaris, competint disciplines molt diverses, des del futbol i atletisme fins a taekwondo, orientació o golf. Un total de 35 (21 nois i 14 noies) han seguit el programa d’esportistes d’alt nivell que la UdL ofereix als estudiants per poder compaginar els estudis amb la pràctica esportiva.

Tots els medallistes van ser distingits ahir en una recepció que va tenir lloc al claustre de la Pensativa de l’edifici del Rectorat, presidida pel vicerector d’Activitats Culturals i Projecció Universitària, Joan Biscarri, que els va felicitar pels seus èxits i els va animar a continuar competint, especialment el sector femení. “Estaria bé que hi hagués més noies”, va apuntar en aquest sentit.

De les 35 medalles aconseguides aquest any, dos corresponen a l’Europeu i quatre a l’Estatal, i d’aquestes sis, cinc es van aconseguir en taekwondo, l’especialitat esportiva que més medalles ha donat. Noemí Catalina va ser plata i Lluís Mas bronze en el torneig continental, i aquest últim va repetir en el nacional amb una plata, que va seguir un or de Joel Catalina i un bronze de Sònia Cobos. La quarta medalla estatal la va firmar el corredor de tanques Gerard Porras, que va ser plata.

De les 29 medalles aconseguides per la Universitat de Lleida en el Català, nou van ser d’or i van portar la firma de Noemí i Joel Catalina i Lluís Mas (taekwondo), Gerard Porras (atletisme), Òdena Vilalta (natació), Alda Babi (judo), Lluís Rabassa i Carles Tersa (vòlei platja) i de l’equip de futbol masculí.

tracking