SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Les penyes accepten un mediador amb el Lleida

Excepte Rudes, que veu postures irreconciliables, i Amics del Lleida s’ofereixen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les penyes del Lleida Esportiu estan obertes al diàleg i acceptarien que hi hagi un mediador en el conflicte amb el club. Tan sols Rudes Lleida va expressar dimecres en un comunicat que les postures són “irreconciliables” amb la junta directiva. Tant Molo Esportiu com És Un Sentiment, encara que esperen la reunió interna dels membres de cadascuna, estan disposades a conversar amb els responsables del club i poder dirimir les diferències abans que la situació s’enquisti encara més. Ahir, l’associació Amics del Lleida va emetre un comunicat, després del de dimecres de la penya Rudes, en el qual s’assegura que estudien emprendre accions legals si el president Albert Esteve no es disculpa públicament davant dels membres de la junta directiva d’aquest col·lectiu d’aficionats “que va ser acusat i difamat públicament”, segons l’escrit.

Alhora, Amics del Lleida, malgrat que pugui semblar una paradoxa, s’ofereixen a “escoltar i dialogar amb totes les parts” i fer, així, de mediadors.

Des del club s’entén que són les penyes les que han de començar “amb noves bases de treball” per ser readmeses, ja que el club ara no les reconeix com a tals, i es lamenten, com va dir el president Albert Esteve, que “havíem d’haver-ho aturat abans”, després de denunciar amenaces i actes vandàlics a l’estadi i al club. En aquest punt, les penyes i Amics del Lleida estan d’acord amb el club a condemnar la violència, però rebutgen que se’ls relacioni tots amb els aficionats incívics. Des de la Paeria se segueix amb preocupació el conflicte. L’alcalde Àngel Ros ja s’ha ofert públicament com a mediador i algun altre grup municipal com CiU, a través del seu regidor Paco Cerdà, també veuria amb bons ulls la intercessió municipal.

El Lleida, que visita diumenge l’Alcoià, no juga a casa fins d’aquí a dos jornades i mentrestant els jugadors, com va dir Guillem Martí, viuen “aïllats” del conflicte i únicament concentrats en el futbol.

Pancartes de les penyes És Un Sentiment i Rudes Lleida diumenge passat davant del Vila-real B.

Pancartes de les penyes És Un Sentiment i Rudes Lleida diumenge passat davant del Vila-real B.

tracking