SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI D?AUSTRÀLIA

Marc no pensa afluixar

Després del títol diu que en el que queda d’any “cal guanyar o acabar al podi com a mínim” || Nega que la celebració a Motegi fos una indirecta a Rossi

Diversos pilots, entre ells Màrquez, posen durant la roda de premsa, a la qual no va assistir Rossi.

Diversos pilots, entre ells Màrquez, posen durant la roda de premsa, a la qual no va assistir Rossi.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez, ja campió del món de MotoGP des del cap de setmana passat a Motegi, va assegurar en la conferència de premsa prèvia al Gran Premi d’Austràlia que arranca avui a Phillip Island que lluitarà per guanyar les tres carreres que queden. “Està clar que hi havia ganes de guanyar, però ara, en el que queda d’any, cal guanyar curses o acabar al podi com a mínim i per això he de controlar, perquè el 2014 vaig acabar a terra, així que també hem de saber controlar l’extra de motivació i si no es guanya no passa res”, va dir. El flamant pentacampió del món va comentar que va rebre felicitacions d’esportistes com Iniesta o Gasol. “A més de molts vídeos d’aficionats que estaven gairebé més emocionats que jo, però potser una de les que més es van agrair va ser la de Jorge (Lorenzo), que a banda de dir que era mereixedor del títol sap perfectament la part de realitat que vam haver de patir al principi de l’any.”

Quant a Rossi, va dir que encara no havia rebut la seua felicitació. “Però encara no ens hem vist. Jo crec que Valentino és professional i ho farà, però no hem coincidit, la veritat és que creia que avui –ahir– estaria a la conferència de premsa perquè està lluitant pel subcampionat amb Jorge, però no passa res, hi ha dies”, va assenyalar. No obstant, Rossi també va parlar ahir sobre aquesta qüestió i va comentar que no havia pogut “veure Màrquez per felicitar-lo. Suposo que ens trobarem i tindré l’oportunitat de fer-ho durant el cap de setmana”, va sentenciar.

“No he tingut oportunitat de felicitar Màrquez, ja tindré l’ocasió de fer-ho el cap de setmana”

L’espontània celebració de Marc a Motegi va generar suspicàcies, sobre el gest aixecant la cama dreta que va ser interpretat com una indirecta a Rossi per la famosa puntada de peu de Sepang, cosa que ahir va desmentir el lleidatà. “Sí, he sentit comentaris. No és la primera vegada que entro així a meta. Vaig mirar cap enrere, volia saludar l’equip perquè eren tots al mur. No podia deixar anar la mà dreta, perquè és la del gas i venia Dovi. Em va sortir així amb la cama, però no va tenir cap segon sentit, ho prometo pel que sigui del món”, va declarar.

tracking