SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí es recolza en el Palau per trencar la mala ratxa

Rep avui l’acabat d’ascendir Araski després de dos derrotes consecutives

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Cadí la Seu s’enfronta avui al Palau d’Esports (19.45) a l’acabat d’ascendir Araski amb l’únic objectiu de sumar una victòria amb què trencar la mala ratxa de resultats que l’ha apartat de la zona alta de la classificació de la Lliga Femenina. Dos derrotes consecutives, davant d’Uni Ferrol i Al-Qázeres, han deixat les lleidatanes tocades moralment, ja que se’ls pressuposa superiors a aquests dos rivals, i a més han vist com la resta de favorits han complert en aquesta arrancada de la competició. Tanmateix, el Cadí la Seu espera avui el suport de l’afició per fer front al partit davant de les vitorianes, que amb el reforç de la jamaicana Gidden han fet un salt de qualitat i en l’última jornada superaven a la seua pista un Bembibre instal·lat en les posicions de dalt.

És per això que el tècnic Joan Carles Pié no vol confiances davant d’un Araski que, malgrat la condició de debutant, suma una victòria més que les lleidatanes. Des del principi, el Cadí la Seu ha de buscar la seua millor versió defensiva, que no va tenir en els dos últims partits, malgrat que a Càceres va ser capaç de remuntar 20 punts de diferència en la segona meitat. A més de Gidden, les vitorianes compten amb la nord-americana Roundtree com una de les seues jugadores més determinants, així com l’aler Liñeira.

Les de l’Alt Urgell han de recuperar el nivell defensiu per aspirar a la tercera victòria de la temporada

El conjunt lleidatà confia que Belén Arrojo, MVP de l’última jornada, mantingui el seu bon estat de forma i que les jugadores interiors tornin a ser determinants per tornar al camí del triomf.

tracking