VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ

La primera del CECELL

Les lleidatanes aconsegueixen el primer triomf del campionat al derrotar el Bordils amb claredat || Van dominar el partit gràcies a la defensa i al servei

Una jugadora del CECELL en supera per dalt dos del Bordils.

Després de perdre les dos primeres jornades en el cinquè i definitiu set, per fi va caure la primera victòria del CECELL, aconseguida ahir (3-0) davant del CH Bordils. Les lleidatanes van dominar el partit de principi a final i van aconseguir sumar així el seu cinquè punt, que les allunya de la zona de descens. L’equip dirigit per Montse Nadal i Salvador Roigé va sortir molt concentrat a la pista del Pavelló Joan Oró i gràcies al seu bon treball defensiu i des del servei va tenir el partit sempre sota control.

El CECELL, amb un joc molt sòlid, va aconseguir superar amb claredat el Bordils durant el primer parcial (25-20). Malgrat que les gironines van plantar cara a l’inici, les lleidatanes es van distanciar passat l’equador i no van haver de patir en cap moment. En el segon set, el guió va ser el mateix que en el primer. Encara que al començament hi va haver igualtat al marcador, en la part final les blaves es van distanciar i van acabar per imposar-se amb un idèntic resultat (25-20).

Al tercer set i amb les gironines ja una mica desmoralitzades, el CECELL es va trobar molt còmode i va batre les visitants amb força contundència (25-16).

El següent partit de les lleidatanes serà a Barcelona diumenge vinent (16.30 hores), davant del Vall d’Hebron, un equip que ocupa la zona mitjana de la taula classificatòria.