OK LLIGA ICG LLEIDA - VOLTREGÀ

Creu de nou per a l’ICG Lleida

El Llista encadena davant del Voltregà la cinquena derrota en un partit marcat per un ‘gol fantasma’ als cinc minuts || L’equip lleidatà va merèixer almenys l’empat però va pagar cars els errors

Petxi Armengol, autor de tres gols del Voltregà, defensa Andreu Tomàs en una acció del partit d’ahir.

A l’ICG Software li va tornar a sortir creu. Va perdre ahir per 2-4 davant del Voltregà, amb la qual cosa va encadenar la cinquena derrota en aquest inici de lliga, en un partit que va obligar els lleidatans a anar sempre a remolc i que va estar marcat per un gol fantasma de l’equip visitant als cinc minuts. El Llista segueix a la zona de descens, però sens dubte va fer mèrits, sobretot a la segona part, per sumar almenys un punt.

El matx va quedar marcat per un greu error dels àrbitres al minut 5. El veterà Petxi Armengol va rematar amb poc angle i la bola va entrar a la porteria de Lluís Tomàs, però ho va fer pel lateral, aprofitant un forat a la xarxa. Tan clar va ser que el mateix Armengol no va celebrar el gol i es va dirigir a la porteria a veure per on havia entrat. Els àrbitres van donar validesa al gol malgrat les protestes i l’evidència que, efectivament, hi havia un forat a la xarxa. L’intent de l’OK Lliga d’apostar per l’espectacle i per la globalització d’aquest esport per la via de les retransmissions en línia topa una vegada i una altra amb un nivell arbitral manifestament millorable. El gol va afectar el Llista, que estava jugant inconnex, cometent massa errors i sense gairebé crear perill. En canvi, el Voltregà va tornar a fer mal amb una nova rematada d’Armengol, que va firmar el 0-2 al minut 12. Els lleidatans van reaccionar i van començar a tenir el control del joc. Així va arribar l’1-2, amb una gran rematada de Carlos Trilla en el minut 19. A la segona part va ser el Llista el que va dominar l’encontre. Va crear ocasions, encara que va fallar excessivament davant del porter rival, va aconseguir l’empat en una gran jugada ofensiva amb rematada final de Joan Cañellas (2-2, 36’) i va tancar el Voltregà a la seua pista. Però quan semblava que el triomf era més a prop del Llista que de l’equip barceloní, en una acció aïllada, a quatre minuts del final, va arribar el 2-3. A l’últim minut, amb cinc jugadors de pista buscant l’empat, que va arribar, a 5 segons del final, es va fer el 2-4. El Llista no té sort, però els jugadors han de fer un pas endavant, també l’argentí Darío Giménez, que ha de començar a mostrar la seua qualitat i marcar diferències.

Albert Folguera: “El tercer gol ens ha matat”El tècnic del Lleida, Albert Folguera, es confessava després del partit “abatut, com els jugadors”, perquè “aquesta setmana havíem recuperat sensacions. Penso que hem fet una segona part molt bona; a la primera, menys els quinze primers minuts, hem anat a més, encara que és veritat que ens costa marcar gols. Estava convençut que guanyaríem el partit, però el tercer gol ens ha matat”, va confessar.