SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El campió exhibeix fortalesa

El Villart Logístic CTT Balaguer encadena a Irun la quarta victòria en sengles jornades || Afronta invicte a la Lliga la seua primera cita amb l’ETTU

Tingting Wang.

Tingting Wang.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Villart Logístic CTT Balaguer afrontarà el cap de setmana que ve invicte a la Lliga el seu debut a l’ETTU Cup. Les jugadores de l’equip de la Noguera van encadenar ahir la quarta victòria a la Superdivisió femenina a l’imposar-se per 1-4 a la pista de l’Irun Leka Enea, de forma que després de les quatre primeres jornades les actuals campiones de la Lliga compten tots els partits per victòries, la qual cosa les manté al capdavant de la classificació.

El partit més disputat va ser el que van jugar la local June María Izquierdo i Anna Biscarri, que després de cinc sets va caure del costat local per 3-2, amb parcials d’11-13, 10-12, 11-7, 11-4 i 11-8. Biscarri va guanyar les dos primeres mànegues però no va poder sentenciar i el Leka Enea va posar l’1-0 en el parcial.

El Villart Logístic va empatar amb el còmode triomf de la seua primera pala, Tingting Wang, sobre Leyre Chávez, que va superar fàcilment per 0-3 amb parcials de 5-11, 1-11 i 1-11.

L’1-2 a favor del CTT Balaguer el va col·locar Yanlan Li, que va superar per 1-3 Jin Zhang, amb parcials de 5-11, 9-11, 11-8 i 8-11.

El partit de dobles va tornar a confirmar la fortalesa de la parella xinesa de l’equip lleidatà, que són una garantia en tots els partits. Tingting Wang i Yanlan Li van derrotar per 0-3 la parella local, June María Izquierdo i Jin Zhang, amb parcials de 3-11, 5-11 i 6-11, amb la qual cosa, amb 1-3 en el parcial, el partit quedava a una victòria de les campiones.

Aquesta la va firmar Yanlan Li, que va superar també amb comoditat June María Izquierdo per 0-3, amb parcials de 4-11, 3-11 i 4-11.

Amb els deures fets a la Lliga, les lleidatanes es desplaçaran aquest divendres a Bèlgica, on el cap de setmana afronten la primera eliminatòria de la temporada a l’ETTU Lliga contra uns altres tres equips.

tracking