El Tàrrega es llueix i torna a vèncer a casa

El Tàrrega va tornar a la victòria després de dos entrepussades amb l’objectiu d’assaltar el liderat.

El Tàrrega va recuperar sensacions i va vèncer el Balàfia amb un bon partit de futbol que va tornar a demostrar que a la capital de l’Urgell hi ha equip per a estona. El partit, que va ser de clar color local, no es va obrir fins al minut 43, quan Joni va rematar una perfecta combinació entre Jorba i el mateix Joni (1-0). Després del descans, el Balàfia va buscar l’empat, però Ribera va tornar a volar per salvar el possible 1-1. El Tàrrega podia sentenciar, però no va ser fins al 73 quan Rius va marcar el primer dels seus dos gols per cloure el matx. Al final, victòria clara i contundent. La pròxima jornada, visita complicada a Mollerussa.