SEGRE

DEPORTES_LUNES

Iniesta podria arribar al clàssic

Es disputa el 3 de desembre i el manxec compliria sis setmanes de recuperació || Avui es coneixeran els trenta finalistes a la Pilota d’Or

Andrés Iniesta.

Andrés Iniesta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andrés Iniesta podria estar en condicions de disputar el clàssic de la Lliga davant del Reial Madrid, que es jugarà el 3 de desembre vinent, si la recuperació de la lesió que va patir dissabte a València va bé. Tot just arribar a Barcelona, el capità blaugrana va passar noves proves a la Ciutat Esportiva i el comunicat definitiu va confirmar el diagnòstic inicial del doctor Ricard Pruna: una ruptura parcial del lligament lateral extern. El temps de baixa estimat pels metges és de sis a vuit setmanes.

En el millor dels casos, i si Iniesta pogués reaparèixer d’aquí a sis setmanes, aquell termini coincideix justament amb el Barça-Madrid del 3 de desembre al Camp Nou. Arribaria molt just a la cita davant dels blancs, però no està descartat definitivament per al clàssic.

Si fossin vuit setmanes, el manxec ja no tornaria a jugar fins al primer partit de l’any 2017. Abans del nou comunicat mèdic, les previsions apuntaven a una lesió una mica més greu del que ha estat finalment i pràcticament es descartava el retorn de l’internacional fins al pròxim 2017.

D’altra banda, France Football anunciarà avui els noms dels trenta jugadors finalistes per a l’edició de la Pilota d’Or 2016, la primera després que la revista francesa i la FIFA s’hagin separat a l’hora d’organitzar el premi al millor jugador del món, ja que el guardó es va lliurar sota la denominació FIFA Pilota d’Or entre els anys 2010 i 2015.

El premi estrena nou reglament i, per donar més transcendència al nou procés de selecció, France Football anirà fent públic, a partir de les 08.00 h i cada dos hores, els noms de cinc dels futbolistes elegits per l’editor de la revista.

tracking