L’Angulària remunta i derrota l’EF Tàrrega

L’Angulària va millorar a la segona part i va remuntar el matx per acabar guanyant el Tàrrega.

L’Angulària es va emportar el duel comarcal davant de l’EF Tàrrega (2-1). La primera meitat va ser molt fluixa per part de l’equip local. En el minut 3 l’EF Tàrrega es va avançar en el marcador. Els locals no van mostrar poder de reacció i l’avorriment es va apropiar el partit. Després del descans, l’Angulària es va despertar i Oriol, en una jugada d’oportunisme, va desviar a la xarxa una pilota dividida, per establir l’empat (1-1). El gol va animar els locals, que van passar a dominar i a crear bones ocasions, inclòs un xut al pal.Al minut 71, Dalghi va marcar el gol de triomf després d’una gran passada d’Oriol.