EL MILLOREL PITJOR

Massa rival per a l’Alpicat

Només va poder aguantar al Santboià fins al minut 60 || Mena dirigeix l’equip per la dimissió de Martí Alavedra

Un jugador de l’Alpicat, amb la samarreta negra, pressiona un futbolista del Santboià.

El tècnic provisional de l’Alpicat, Jordi López Mena, després de la dimissió divendres de Martí Alavedra, no va poder estrenar-se amb un resultat positiu en la visita al Joan Baptista Milà. Els lleidatans van caure (5-2) davant del Santboià, un dels màxims favorits del Grup II. Un resultat que va ser enganyós, ja que el partit va estar igualat fins al minut 60 i va acabar amb un resultat massa dur amb l’Alpicat.

L’Alpicat va plantejar des de l’inici un partit molt seriós i, després d’una sortida ambiciosa, es va posar davant en el marcador (0-1) al culminar Vendrell una jugada d’atac que va pentinar Iván Romano a centrada de Gomà. Tanmateix, els locals van reaccionar i en el minut 18 ja havien empatat. Un rebuig llarg del central Gerard Rovira el va agafar Pedro Bravo, que, esquivant el seu marcador, va aconseguir l’1-1. Fins al descans, el joc va ser molt altern, però amb més persistència en atac per part del quadre del Baix Llobregat, que va tenir dos ocasions per avançar-se en l’electrònic. Una a càrrec de Juanlu, que va superar el porter visitant però no va poder amb el defensa Amo, que va evitar el gol a la mateixa línia de gol, i una altra en un córner que Juanlu va rematar i Joselu va poder rebutjar.

A la represa, l’Alpicat va perdre una mica de força i el guió va canviar, especialment a partir del segon gol dels locals. A la sortida d’un córner, Rovira va fer el 2-1 de cap. Amb tot, hi va haver una escomesa lleidatana a la recerca de l’empat, amb sengles rematades de Padrones i Brezmes que a punt van estar de tornar l’equilibri. Però a partir de llavors el Santboià va fer valer la seua qualitat i es va acréixer. Així, Aarón Bueno va fer el 3-1 al culminar un contraatac amb una gran jugada individual i Oriol Esteve, arribant pel centre lliure de marcatge, clavava el cop de gràcia (4-1, 81). Els de Mena no van llançar la tovallola i Pampliega va fer de penal el 4-2. Però el Santboià no va deixar de contraatacar i novament Buba, deixant enrere el seu parell, feia un servei col·locat cap a Carlos Bellido, acabat d’entrar al terreny de joc, que de xut creuat aconseguia el 5-2 definitiu. Un resultat que deixa l’Alpicat amb 7 punts i en llocs de descens. En la pròxima jornada, rep el Jesús i Maria.

“Ens han matat a la contra. El resultat és voluminós”A l’acabar el partit, l’entrenador provisional de l’Alpicat, Jordi López Mena, va explicar que el resultat va ser massa càstig per al seu equip: “Nosaltres hem plantejat una primera part de contenció davant d’un dels millors equips de la categoria, a la recerca d’un resultat positiu. Però, amb el 3-1 i ja després del descans, hem anat amb tot a buscar l’empat i ells ens han matar a la contra. La derrota ha sigut una mica voluminosa”. Sobre el plantejament, va dir que no va voler fer gaires canvis: “Em vaig fer càrrec de l’equip divendres i no volia fer grans variacions.”A l’acabar el partit, l’entrenador provisional de l’Alpicat, Jordi López Mena, va explicar que el resultat va ser massa càstig per al seu equip: “Nosaltres hem plantejat una primera part de contenció davant d’un dels millors equips de la categoria, a la recerca d’un resultat positiu. Però, amb el 3-1 i ja després del descans, hem anat amb tot a buscar l’empat i ells ens han matar a la contra. La derrota ha sigut una mica voluminosa”. Sobre el plantejament, va dir que no va voler fer gaires canvis: “Em vaig fer càrrec de l’equip divendres i no volia fer grans variacions.”