Morata és felicitat pels seus companys després de marcar el segon gol davant de l’Athletic.

L’aparició salvadora d’Álvaro Morata, a menys de deu minuts del final, va sufocar un possible incendi per al Reial Madrid, que va aconseguir el liderat després de guanyar ahir (2-1) l’Athletic Club. Morata, que complia 24 anys, en va tenir prou amb quinze minuts per demostrar que té un olfacte de gol que val el seu pes en or.

Encara que va marcar de mala gana, després d’una rematada fallida i un rebot que el va afavorir, el del planter va salvar l’equip d’un empat dels que fan mal a final de temporada.

L’Athletic, atapeït de baixes, semblava un rival propici per al Madrid, però Ernesto Valverde va saber plantejar un matx incòmode als de Zidane. Malgrat que el Madrid es va avançar molt aviat en el marcador, gràcies al gol de Benzema al minut 7, l’Athletic, que va tenir el mateix nombre d’ocasions que els locals a la primera meitat, va empatar al 27 amb un gol de Sabin Merino.

A la segona meitat, Zidane va donar entrada, primer, a Lucas Vázquez i, després, a Morata, que van canviar la cara a l’encontre. Els blancs van anar acumulant ocasions fins que Morata va marcar el 2-1 de definitiu en el minut 84.

D’altra banda, el club madridista va celebrar abans del partit l’assemblea de socis, en la qual Florentino Pérez i la junta directiva van sumar un altre suport massiu dels socis del Reial Madrid. El president va aprofitar l’acte per elogiar la feina de Zinedine Zidane, va definir com a “mite” Cristiano Ronaldo i va presumir del moment esportiu i econòmic de l’entitat. A més, els socis van donar l’aprovació al nomenament de Francisco Gento com a nou president d’honor del club.