Un gol de N’Zonzi doblega l’Atlètic, que cedeix el liderat

Vitolo intenta anar-se’n del marcatge de Correa i Torres.

L’Atlètic de Madrid va perdre per primera vegada en el que va de temporada i va perdre també el liderat en aquesta novena jornada de la Primera divisió, després de la qual cosa fins i tot el Sevilla, amb el seu triomf (1-0), el supera a la classificació i segueix immaculat a l’estadi Ramón Sánchez Pizjuán. Els sevillistes van guanyar la partida tàctica als visitants i ja acumulen un ple de cinc triomfs al seu estadi, després d’un encontre en què va deixar fer l’Atlètic a la primera part i va ser superior en la segona, quan els visitants van acabar amb deu futbolistes per l’expulsió de Koke Resurrección per doble amonestació (minut 77).

Amb l’Atlètic amb deu homes, el Sevilla ho va tenir més fàcil per defensar el gol que N’Zonzi havia aconseguit tan sols quatre minuts abans. El francès, amb un xut creuat que va superar Oblak, va marcar l’únic gol del xoc (1-0).