SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

El Pardinyes renunciarà a l’EBA si no té patrocinador

El club podria descendir la temporada vinent si no augmenta els ingressos

L’equip sènior femení del CB Pardinyes que va jugar la temporada 1970-1971.

L’equip sènior femení del CB Pardinyes que va jugar la temporada 1970-1971.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Club Bàsquet Pardinyes, que afronta la quarta temporada consecutiva a la Lliga EBA, es planteja renunciar a la categoria la campanya vinent si no aconsegueix un patrocinador per al seu primer equip, després que La Flor de Vimbodí, que l’ha acompanyat durant les últimes temporades, incloses les tres en la categoria estatal, decidís no renovar aquest any el seu suport. I és que la seua aportació era substancial, ja que cobria prop de la meitat del pressupost destinat al primer equip, xifrat en uns 30.000 euros.

“No hi ha res decidit encara, però no descartem renunciar-hi, si no aconseguim cap altre patrocinador. Estem treballant-hi des que va començar la pretemporada. Aquest any estem tranquils, perquè es podrà cobrir el pressupost, ja que era l’any del 50è aniversari i havia de sortir a competir sí o sí, però per al que ve ja es veurà”, va dir el seu president, Jordi Mauri, al programa El marcador de Lleida Televisió.

El club homenatjarà el primer equip de la seua històriaEl Club Bàsquet Pardinyes va donar a conèixer ahir els actes de celebració que organitzarà durant aquest any per commemorar el 50è aniversari de la seua fundació. L’entitat va ser creada el 1966 en el si d’Orvepard amb un equip infantil femení, ja que no va ser fins a finals dels setanta que es va posar en funcionament la secció masculina, que actualment aglutina tota l’entitat. Després d’una aturada de diversos anys, el club va reprendre la seua activitat com una secció del club de futbol de Pardinyes, fins que al començament dels vuitanta ja se’n va independitzar.

tracking