BÀSQUET EUROLLIGA

Desfeta a Belgrad

Un depressiu Barça pateix la segona derrota consecutiva en tres jornades a l’Eurolliga || El partit es va decidir en el segon quart i Ribas es va lesionar

Perperoglou intenta avançar davant de la defensa de Dangubic.

Un Barça en depressió, i que va perdre Pau Ribas abans d’arribar al descans a causa d’una lesió al tendó d’Aquil·les, va encaixar la seua segona derrota consecutiva en tres jornades a l’Eurolliga, aquesta vegada a Belgrad, davant de l’Estrella Roja (76-65), en un partit que es va decidir en el segon quart.

Sense recursos en atac, amb timidesa en defensa i sense ritme de joc, el Barça ja no va ser capaç de remuntar quan es va situar al darrere en el marcador i va trobar a faltar el lideratge de Rice o el caràcter dominador d’Ante Tomic a la pintura.

Tot es va decidir en els últims quatre minuts del segon quart. El Barcelona es va col·lapsar i va encaixar un parcial 16-0 en els últims quatre minuts abans d’arribar al descans.

Fins a aleshores havia aconseguit la seua màxima diferència (24-31), però un cúmul de males decisions, de desconnexió absoluta i la lesió de Pau Ribas, que va haver de ser retirat en llitera, van marcar els minuts finals del primer temps i també la sort del partit. Al final, els de Bartzokas van perdre per 76-65 i necessiten reaccionar demà davant del Bamberg al Palau.