SEGRE

BÀSQUET LLIGA LEB OR

El Força Lleida arriba a 2.000 socis, el seu rècord històric

Miki Feliu, amb molèsties al genoll, és dubte per al partit a Oviedo

Membres de la penya Jägers, ahir amb diversos jugadors de la plantilla.

Membres de la penya Jägers, ahir amb diversos jugadors de la plantilla.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jove de 21 anys Marcel Ariste es va convertir ahir en l’abonat número 2.000 de l’Actel Força Lleida aquesta temporada. Aquesta xifra suposa un rècord en la petita història d’aquest club i trenca el sostre de la passada campanya, que es va tancar en 1.880. “Estem molt per sobre de les expectatives i una vegada assolida la meta que ens vam proposar, els 2.000 abonats, pensem que podem continuar creixent en les properes setmanes”, va valorar el directiu Albert Aliaga. “És tot un rècord que valorem molt, perquè l’any passat esportivament va ser dolent i tanmateix la gent va aguantar”, afegia el president, Félix González.

Tots dos, juntament amb els jugadors Gerard Sevillano, Marc Rubín de Celis i Marc Martí, van assistir ahir al local de la penya Jägers, l’única que té el club, a l’acte d’entrega de les samarretes als socis de la penya. “Cada any fem samarretes noves i fem un acte d’entrega als nostres socis”, explica el seu responsable, Salva Pifarré. La Jägers compleix la seua tercera temporada animant l’equip. “El que ens mou és que quan anem al pavelló ens ho passem bé”, explica.

D’altra banda, Miki Feliu, que segueix amb molèsties al genoll, és dubte per al partit d’aquest dissabte a Oviedo.

El 95% de les empreses patrocinadores ja han renovat A la bona trajectòria esportiva de l’Actel Força Lleida s’uneix també una bona dinàmica social i econòmica. “La gent està recuperant la il·lusió de venir al Barris Nord”, explicava Albert Aliaga, que va destacar que “el 95 per cent dels patrocinadors han renovat el seu compromís amb el club. És molt bon senyal”, afegia. “També ho és que en el partit de divendres passat davant del Breogán hi hagués 3.500 espectadors i també vam fer la millor taquilla de la temporada, uns 1.000 euros,” va explicar.

tracking