SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Els ex del Lleida triomfen

Fins a 11 dels futbolistes que van deixar el club són peces importants als seus equips || Albístegui va segon amb el Reus a Segunda A, Colinas és líder amb la Cultural i uns altres 7 opten a play off o molt a prop

Els ex del Lleida triomfen

Els ex del Lleida triomfen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Seleccioneu GALERIES D'IMATGES a la part superior de l'apartat multimèdia per fer el seguiment dels jugadors del Lleida o cliqueu en aquest enllaç: https://goo.gl/nCnm1d

Mentre el Lleida lluita aquesta temporada per abandonar la zona de descens que ara ocupa, amb una plantilla que continua treballant per encaixar totes les seues peces, la gran majoria dels futbolistes que la passada temporada es van quedar a un pas de l’ascens a Segunda A i a l’estiu van canviar d’equip, continuen sent peces importants en les seues noves destinacions. A més, set d’ells són en play off o molt a prop d’aquestes posicions de privilegi.

De la plantilla que integrava el Lleida la passada temporada, 17 jugadors van deixar el club l’estiu passat. Només dos, els porters Cobo i Pacheco, van ser a equips de Tercera i únicament un, Álex Albístegui, va fer el salt a Segunda A. El centrecampista basc va anar al Reus, l’equip revelació d’aquest inici de temporada, segon a la Lliga i encara que ha jugat 7 partits, quatre com a titular, no és entre els onze amb més minuts de l’equip tarragoní.

Excepte Pau Bosch, que se’n van anar a la Lliga de Hong Kong, a un equip que és el líder de la seua Lliga, el Kitchee, els altres 14 jugadors van anar a equips de la Segunda B, on la gran majoria són peces bàsiques al seu equip i tornen a lluitar pel play off. Julen Colinas, que dimecres passat es va enfrontar al Madrid a la Copa del Rei, juga en la Cultural Lleonesa, lídre del Grup I i amb el qual ja ha marcat 2 gols. El basc està l’onze tipus de l’equip.

Una altra de les peces clau d’aquest Lleida, la meta Iván Crespo, és titular en el Racing, que va segon en el mateix grup i és el menys golejat, amb tan sols 4 gols encaixats. En aquest mateix grup juga Raúl Fuster, sisè amb la Ponferradina, on és titular, igual que Óscar Vega en el de Tudela, vuitè a la Lliga.

Tres jugadors, Molo, Urko Arroyo i Manu Onwu van anar al Lorca, sisè en el Grup IV i on el davanter basc ja ha marcat 3 gols, un més dels que va fer amb el Lleida. Ekhi ha jugat tots els minuts en el Real Unió, setè en el Grup II i també són importants Marc Martínez en el Llagostera i Carlos Rodríguez a la Mèrida. Diego Suárez ha marcat 2 gols al Burgos, encara que és cuer en el Grup I.

tracking