SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI DE MALÀISIA

Màrquez i Rossi exhibeixen una relació sols “professional”

Tornen a Sepang un any després que l’italià el tombés d’una puntada de peu

Valentino Rossi i Marc Màrquez, ahir durant la roda de premsa prèvia al Gran Premi de Malàisia.

Valentino Rossi i Marc Màrquez, ahir durant la roda de premsa prèvia al Gran Premi de Malàisia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un any després que Valentino Rossi tombés Marc Màrquez d’una puntada de peu al Gran Premi de Malàisia, després d’una setmana de crítiques de l’italià sobre el de Cervera, que acusava d’haver ajudat Jorge Lorenzo a guanyar el títol de MotoGP 2016, tots dos pilots tornen aquest cap de setmana a Sepang sense comptes pendents, però amb una relació únicament “professional”. “Al final tot torna a la normalitat amb el temps i si no hi ha res nou que afegir, per la meua part no s’ha de tornar a treure l’assumpte”, va afirmar ahir el pilot lleidatà durant la roda de premsa prèvia al Gran Premi.

La controvèrsia que es va generar al no felicitar Rossi a Márquez pel seu títol mundial al Japó va quedar conclosa a l’explicar el de Cervera que l’italià l’havia felicitat ahir «a l’entrar en la conferència de premsa, m’ha dit “felicitats pel títol” i l’important és tenir una relació professional i com a professional hem de saber en tots els moments reconèixer quan un ho fa millor», per afegir que “l’any passat a mi em van guanyar dos pilots i els vaig felicitar també”.

Sobre la possibilitat d’un nou pols sobre la pista malàisia, Marc va recordar que “ja ens hem trobat aquest any i no crec que per ser aquest circuit canviarà alguna cosa, aquí lluitarem com sempre” i va recordar que aquesta temporada no hi ha hagut gaires enfrontaments directes amb Rossi ja que “potser la vegada que més a prop el vaig tenir va ser a Montmeló al principi de carrera, però vaig haver de llançar la tovallola al final. També a Silverstone”.

Rossi, per la seua part, va dir que “tot el que havia de dir de l’última cursa de l’any passat ja ho he dit i un any després penso exactament igual, i és millor pensar al final d’aquest any, a estar bé perquè hi ha encara uns punts importants en joc”.

D’altra banda, el Circuit de Barcelona-Catalunya tornarà a ser de nou l’únic traçat a allotjar la pretemporada 2017 del Mundial de Fórmula 1, en una decisió adoptada pels equips i dirigents del campionat i que converteix Montmeló en seu exclusiva dels tests oficials que tindran lloc en vuit jornades, que es desenvoluparan entre els mesos de febrer i març.

tracking