SEGRE

AUTOMOBILISME FÓRMULA 1

Rosberg afronta a Mèxic el primer ‘match ball’ per ser campió

Avantatja en 26 punts el britànic Hamilton

Rosberg i Pérez, ahir durant la roda de premsa.

Rosberg i Pérez, ahir durant la roda de premsa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot alemany Nico Rosberg (Mercedes) afrontarà aquest diumenge en el Gran Premi de Mèxic la seua primera oportunitat de proclamar-se campió del món de Fórmula 1, encara que necessita l’ajuda en forma d’error del seu company Lewis Hamilton en una carrera a la qual Fernando Alonso (McLaren) i Carlos Sainz (Toro Rosso) arriben amb els ànims renovats després de la seua bona actuació a Austin.

L’alemany, segon en l’anterior Gran Premi, avantatja en 26 punts el britànic, que va guanyar a Austin, però que continua sent el que està més obligat a prendre riscos els dissabtes i els diumenges si vol que l’emoció es mantingui al Brasil, penúltima cita del Mundial. La matemàtica perquè Rosberg sigui campió és senzilla ja que l’alemany només podria ser-ho si guanya a l’Autódromo Hermanos Rodríguez i Hamilton és desè o pitjor, encara que el líder sap igualment que un error li podria complicar les coses de cara a les dos últimes carreres.

El pilot alemany necessita guanyar la carrera mexicana i que el britànic quedi desè o pitjor

Ahir, durant la roda de premsa, el mexicà Sergio Pérez i Rosberg van parlar de la tradicional festivitat del Dia de Morts a Mèxic.

Pérez va ser preguntat per un reporter local sobre què pensava sobre la mort. “Per ser honestos, no tinc gaires pors”, va dir Pérez. “(La mort) és un punt en la vida al qual un no vol arribar, però cada un arribarà a la mort, tots hi arribaran, però ningú vol arribar-hi”, va respondre pensatiu.

Al seu costat, somrient i relaxat, Rosberg va afegir: “Voldria que tots els mexicans tinguessin una bona celebració de la mort” i Pérez li va recordar al líder del Mundial que a Mèxic se celebra el Dia dels Morts precisament l’1 i 2 de novembre.

tracking