SEGRE

ESPORT DE BASE FUTBOL

L’Atlètic Segre assoleix el màxim de la seua capacitat

Presenta 33 equips amb 460 jugadors

Un moment de la presentació dels equips de l’Atlètic Segre.

Un moment de la presentació dels equips de l’Atlètic Segre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Atlètic Segre ha assolit aquesta temporada el sostre de la seua capacitat. No li caben més jugadors, fins al punt que té una llista d’espera de 25. El club lleidatà va presentar ahir tots els seus equips, un total de 33, amb 460 jugadors.

El club va estrenar les actuals instal·lacions el gener del 2000, amb quinze equips i fins a 180 jugadors, una xifra que s’ha superat amb escreix.

A l’acte va assistir el president de la Federació Catalana de Futbol, el lleidatà Andreu Subies, que va reiterar que en cap de les assemblees de l’FCF no ha entrat ningú que no tingués legalment dret a fer-ho, després de les acusacions que s’havia suplantat clubs.

També hi va assistir el vicepresident i delegat a Lleida de l’FCF, Jordi Terés, i la regidora d’Esports, Montse Mínguez, a banda del president de l’entitat, Ramon Farrús.

El club també va distingir durant l’acte els jugadors que han finalitzat el període de formació a l’entitat. També va rebre una distinció l’exinternacional lleidatà i campió del món i de l’Eurocopa de futbol, Joan Capdevila, el fill del qual, Gerard, és un dels que s’han incorporat aquesta temporada a l’equip prebenjamí.

tracking