SEGRE

HOQUEI LLIGA

L’ICG Software s’imposa reaccionar avui a Caldes

L’equip lleidatà ha encadenat cinc derrotes i Rodero és dubte

Albert Folguera.

Albert Folguera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Software Lleida visita avui la pista del Caldes (20.00) amb l’objectiu de trencar la pèssima ratxa de resultats, que l’ha portat a encadenar cinc derrotes quan només s’han disputat sis jornades de Lliga. L’equip lleidatà té el dubte de Lluís Rodero, que continua arrossegant molèsties físiques que li impedeixen entrenar-se amb normalitat.

Malgrat ocupar posicions de descens i amb una sola victòria, el tècnic del Llista, Albert Folguera, assenyala que l’equip “està bé anímicament. Estem tranquils, no hi ha ansietat i estem ocupats a continuar treballant, analitzant els errors que cometem i intentant que no es repeteixin. Estem condicionats perquè no tots els jugadors estan en les millors condicions i això et resta qualitat en els entrenaments”.

Encara que el Caldes només té sis punts, tres més que el Llista, Folguera considera que “és una de les pistes més difícils de la Lliga. “Ha derrotat el Liceo i va empatar amb el Vic. Té sis jugadors molt joves que en un parell d’anys hauran fet el salt i és un equip molt consolidat. Juguen sense complexos i planten cara a tots els equips. Però ara mateix és més un tema nostre que del rival, hem de veure el que no fem bé i millorar-ho”, va insistir el tècnic.

tracking