SEGRE

MOTOCICLISME

Dovizioso guanya a Malàisia i Marc Màrquez torna a caure

Valentino Rossi acaba segon i es proclama subcampió de MotoGP

Dovizioso guanya a Malàisia i Marc Màrquez torna a caure

Dovizioso guanya a Malàisia i Marc Màrquez torna a caure

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot italià Andrea Dovizioso (Ducati) ha conquerit el triomf aquest diumenge en el Gran Premi de Malàisia, que s’ha disputat en el Circuit Internacional de Sepang, per davant del seu compatriota Valentino Rossi (Yamaha), que amb el segon posat s’assegura el subcampionat del món de MotoGP davant de l’espanyol Jorge Lorenzo (Yamaha), que ha acabat tercer en la cursa. Marc Màrquez ha caigut una altra vegada a la volta 11 en perdre l’adherència en ambdós pneumàtics, encara que aconseguia romandre en carrera.

El pilot italià Andrea Dovizioso (Ducati) ha conquerit el triomf aquest diumenge en el Gran Premi de Malàisia, que s’ha disputat en el Circuit Internacional de Sepang, per davant del seu compatriota Valentino Rossi (Yamaha), que amb el segon posat s’assegura el subcampionat del món de MotoGP davant de l’espanyol Jorge Lorenzo (Yamaha), que ha acabat tercer.

D’aquesta manera, l’espanyol Marc Márquez (Repsol Honda), que al Japó es va proclamar matemàticament campió mundial de la categoria, comanda la classificació general amb 273 punts, seguit de Rossi, amb 236, i de Lorenzo, amb 208. L’inici de la prova en el traçat malaisi quedava retardat per la intensa pluja i, després d’esperar que parés, la cursa quedava reduïda de 20 a 19 voltes.

D’aquesta manera, l’italià firmava la segona victòria del seu palmarès en MotoGP des de la primera a Donington Park el 2009 i es convertia així en el novè guanyador diferent de la temporada 2016. Quant als espanyols, a més del tercer lloc de Lorenzo, Héctor Barberá (Ducati) en va aconseguir una de meritòria quarta posició, mentre que Maverick Viñales va ser sisè, Álvaro Bautista (Aprilia) setè, Pol Espargaró (Yamaha) novè, Márquez onzè, Aleix Espargaró tretzè i Tito Rabat (Estavella Galícia 0,0 Marc VDS) divuitè. La pròxima i última prova del campionat serà el 13 de novembre en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana, en el Circuito Ricardo Tormo de Cheste.

tracking