SEGRE

ESPORTS

El Lleida Esportiu impedeix l’entrada a 17 aficionats al Camp d’Esports

La Guàrdia Urbana aixeca acta que el club no te fulles de reclamació ni tampoc plaques avisant que és reserva el dret d’admissió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida Esportiu manté el seu pols amb les penyes i aquest matí ha fet un pas més en impedir l’entrada a 17 dels 57 abonats i aficionats que estan advertits de no poder entrar al Camp d’Esports tal com va anunciar en una nota feta pública el dissabte. La majoria dels afectats d’avui pertanyen a la penya Rudes i un de l’associació Amics del Lleida.

Empleats del club proveïts d’una llista amb els nom dels afectats han sol·licitat el Document Nacional d’Identitat a tot el públic per comprovar si estaven la mateixa. En cas afirmatiu es li impedia l’entrada. Molt penyistes que no tenien l’entrada prohibida i que ja havien accedit al Camp d’Esports han sortit del recinte en solidaritat amb els seus companys. Fins i tot han arribat a demanar fulls de reclamació per expressar el seu desacord. En aquest sentit, la Guàrdia Urbana ha aixecat acta que el club no disposa d’aquests documents, ni tampoc adverteix a l’entrada al recinte que és reserva el dret d’admissió. Tota l’operació de control s’ha fet enmig d’un ampli desplegament d’agents dels Mossos d’Esquadra, una imatge inusual a l’estadi i més pròpia d’un partit dels denominats d’alt risc.

En l’apartat esportiu, l’equip ha guanyat 1-0 a l’Atlètic Balears i per primer cop ha mantingut la porteria a zero. Guillem Martí ha estat l’autor del gol a la primera part, i l’àrbitre no ha donat com a vàlid un altre malgrat que la pilota havia entrat.

tracking