SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida veta 57 aficionats

El club, tal com va advertir el president, va comunicar ahir que prohibeix des d’avui l’accés a l’estadi de 23 abonats i 34 que no ho són || L’equip, en descens, necessita guanyar l’Atlètic Balears

El Lleida veta 57 aficionats

El Lleida veta 57 aficionats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida Esportiu va anunciar ahir, a menys de 24 hores de la disputa del partit d’avui davant de l’Atlètic Balears (11.00, Esport3) qualificat com a “clau” pel tècnic blau Gustavo Siviero, que impedirà l’entrada des d’avui al Camp d’Esports a un total de 57 aficionats, dels quals 23 són abonats i 34 no, en una decisió sense precedents en la història de l’esport local. El president, Albert Esteve, va advertir d’aquesta possibilitat d’expulsió d’aficionats fa uns dies quan va denunciar en roda de premsa actes vandàlics i insults cap a ell i la seua junta directiva.

En el comunicat, el club diu que “el Lleida Esportiu, després de les reunions dutes a terme amb els cossos d’ordre públic i la seguretat privada del club, ha decidit prendre les mesures detallades a continuació de cara al partit davant l’Atlètic Balears i els següents partits al Camp d’Esports”. I apunta que “tindran restringit l’accés a l’estadi 23 abonats i 34 de no abonats, seguint allò que es preveu al reglament disciplinari”. El text també diu que es demanarà el DNI quan s’adquireixi l’entrada a taquilles, així com que existeix la possibilitat de demanar-lo als abonats i aficionats a les portes de l’estadi.

Acaba el comunicat expressant el Lleida “el seu convenciment de continuar treballant per disposar d’una grada sense cabuda per a actes violents i intolerants, dins o fora de les instal·lacions del club (...) que no representin el modèlic sentiment blau de la nostra afició”.

L’article 6 dels estatuts del club, que figuren en el registre d’entitats esportives de Catalunya, diu que es perd la condició de soci (especificant que es tracta d’abonats i no socis de ple dret) en tres supòsits: per baixa voluntària de l’abonat, per no pagar les quotes i per sanció disciplinària establerta pel club, “amb audiència prèvia a la persona interessada i la corresponent incoació d’expedient disciplinari”. Una altra cosa seria el dret d’admissió, al qual s’acolliria en aquest cas el club lleidatà.

Mentrestant, en aquest clima enrarit des de fa temps, l’equip, que és en zona de descens i fa tres jornades que no guanya havent sumat un punt de 9 de possibles, rep el Balears.

La pitjor classificació de l’equip en 33 anys El Lleida arriba al partit d’avui divuitè a la classificació. L’equip lleidatà no ocupava una posició tan baixa superada la jornada 10 a Segona B des de fa 33 anys, quan a la jornada 16 de la temporada 1983-84 va perdre a casa davant el Nàstic de Tarragona (0-2) i va tocar fons ocupant la divuitena plaça, en una temporada en què finalment va acabar vuitè, segons informa Oriol Jové.

tracking