SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Han estat més encertats en els moments clau”

Borja Comenge assenyala la igualtat entre tots dos equips || “Sempre hem estat competint”

Marc Rubín de Celis, que va arredonir un bon partit, en la línia de les seues darreres actuacions, anota còmodament davant del cèrcol rival.

Marc Rubín de Celis, que va arredonir un bon partit, en la línia de les seues darreres actuacions, anota còmodament davant del cèrcol rival.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge, va lamentar la primera derrota de la temporada, a la pista de l’Oviedo, encara que va manifestar que “sempre és millor perdre aquest tipus de partits, en els quals hem estat molt igualats els dos equips. Si mirem els parcials, ells s’han emportat l’últim per quatre punts, la diferència final. L’important és que hem tornat a competir en tot moment, encara que aquesta vegada no hem tingut l’encert de cara en els moments clau. Hem fallat alguns tirs que eren molt importants i comès faltes en alguns rebots”, va afegir.

L’entrenador lleidatà també va dir que “ells han estat més encertats en els moments determinants. Quan hem intentat penalitzar els seus jugadors més forts, han trobat la solució. Durant la primera part ens han castigat Manu Rodríguez i Dani Pérez, però hem trobat solucions. Llavors han sigut ells els que han trobat les solucions a les nostres solucions, però repeteixo que l’important és que sempre hem estat allà, competint per guanyar un equip tan complet com l’Oviedo i que només queda pensar en el següent ”.

Sobre la primera derrota de la temporada, Comenge no es va mostrar especialment afectat pel nivell d’intensitat que van mostrar ahir els dos equips i va destacar l’entrega de tots els seus jugadors. “El partit ha estat d’un alt nivell pel moment de la temporada en el qual estem i els jugadors de l’Oviedo han estat molt bé.” A més, el tècnic lleidatà va felicitar el que va ser el seu segon, Carles Marco, ara entrenador de l’Oviedo. “Ells han estat molt bé i l’entrenador també. Almenys quatre punts millors que jo”, va fer broma Comenge.

tracking