HOQUEI OK LLIGA

L’Alpicat es fa fort a casa amb una altra victòria

Empata un partit que semblava perdut

Joan Ramon Serret, del Lleida.net, dirigeix la pilota amb l’estic.

El Lleida.net Alpicat va aconseguir ahir davant del GEIEG (2-4) la segona victòria en quatre jornades, totes dos aconseguides a la seua pista, amb la qual cosa demostra que és un equip fiable a casa. Ahir, davant del GEIEG, els del Segrià van arribar a estar tres a dalt en el marcador, encara que van acabar patint en el tram final. En el descans, l’equip entrenat per Xavi Roy dominava per dos gols zero en el lluminós, gràcies als gols de Dalmases i Zilken als minuts 24 i 27, respectivament.

A la represa, la tònica va ser la mateixa i amb el gol de Dalmases, que va fer doblet, el partit semblava sentenciat per a l’Alpicat. Tanmateix, l’equip gironí va reaccionar i va posar la por al cos als locals. Dos gols de Gallardo als minuts 50 i 54 van atansar el GEIEG a un gol de l’Alpicat (3-2), però en els sis minuts restants els lleidatans van saber defensar-se amb molt encert.

caldes de montbui

L’ICG Lleida va sumar ahir un punt que no li val per sortir de la zona baixa, però que resulta molt valuós tal com va anar el partit (3-3). Els lleidatans, que perdien 2-0 al quart d’hora, van marcar el gol de l’empat a falta d’un minut i mig per al final, quan jugaven amb un menys.

En una pista difícil com la del Caldes, les coses no van començar gens bé per a l’equip llistat. Els gironins, amb un equip molt jove, van sortir a la pista molt endollats. Així, al minut 8, Rovira va avançar els seus i al 14 Acsensi ampliava diferències. La inèrcia era dolenta per als lleidatans, davant d’un Caldes que mossegava a cada jugada. Els canvis d’Albert Folguera, que va donar entrada a Mataix i a Llisa, van donar un altre aire a l’equip i van aconseguir que la diferència es mantingués estable fins al descans (2-0).

A la represa, l’ICG va anar imposant el seu joc a poc a poc i Borja López, de penal, va retallar distàncies (2-1, 40’). Després del gol semblava que els llistats eren superiors, però qui va marcar va ser el Caldes, al 54. La reacció va ser immediata i només un minut més tard Andreu posava el 3-2, que donava esperances als de Folguera. Llavors, a falta de 2 minuts per al final, l’ICG va fer la quinzena falta, que va comportar targeta blava per a Andreu per protestar. El Caldes va fallar la directa i en la jugada següent va fer la desena falta. Giménez no va perdonar i va fer el 3-3, un resultat que el Llista, tot i jugar amb un menys, va saber defensar fins al final.