FUTBOL PRIMERA CATALANA

Tallen la ratxa negativa

L’Alpicat va tornar a guanyar, després de cinc partits consecutius sense fer-ho, davant del Jesús i Maria, un rival directe per la permanència || Vendrell, amb dos, i Toje van ser els golejadors rojos

Un jugador de l’Alpicat i un altre del Jesús i Maria es disputen una pilota dividida.

Victòria importantíssima ahir de l’Alpicat (3-1) davant del Jesús i Maria, un rival directe, que serveix per trencar la ratxa de cinc partits consecutius sense sumar els tres punts i per deixar de forma provisional els llocs de descens directe.

El partit va començar amb domini de l’Alpicat i poques aproximacions. Tanmateix, en una de les primeres arribades, va arribar el primer gol roig. Una centrada de Xavi Gomà des de l’esquerra la va rematar Vendrell des de la frontal de l’àrea petita per obrir el marcador (1-0, min. 20). De nou Vendrell, només quatre minuts més tard, en una gran jugada individual, va aconseguir el segon per al seu equip. El davanter va enganxar la pilota a la frontal de l’àrea, va superar un defensor i va batre el porter visitant amb una suau vaselina (2-0). Els gols van servir perquè el Jesús i Maria, molt apagat fins al moment, reaccionés. Així, Agustín va donar un primer avís amb un xut que va fregar el travesser al 31 i Ortiga va aconseguir el primer gol dels tarragonins al rematar a la xarxa el llançament d’una falta lateral. Fins i tot hauria pogut empatar el Jesús i Maria amb una rematada de Bryan al segon pal, però la va creuar massa i el partit va arribar al descans amb avantatge per a l’Alpicat (2-1).

La segona part va començar com havia acabat la primera, amb el conjunt ebrenc apretant i creient en la remuntada. No obstant, la primera jugada perillosa va ser per als del Segrià, però Pons no va encertar amb el xut. En el minut 61, March va tenir el gol de l’empat a les botes, però sol a l’àrea no va ser capaç de batre el porter, que li va prendre la pilota dels peus.

El partit va esdevenir d’anada i tornada en els últims vint-i-cinc minuts. Vendrell va estar a punt de fer el triplet després d’una altra gran jugada per la banda de Gomà i, finalment, va arribar el gol de la sentència. En el minut 77, Marc, el porter visitant, cometia un clar penal sobre Vendrell, que Toje va transformar a la perfecció (3-1).

Tres punts que permeten a l’Alpicat respirar a la classificació a l’espera del pròxim partit, contra el Vilanova.