BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Torna al camí de la victòria

El Cadí la Seu trenca una ratxa de tres derrotes consecutives amb una incontestable victòria a la pista del Gran Canària || Un parcial de 0-13 en el tercer quart va acabar trencant el matx

Arrojo captura un rebot davant de la pressió de diverses rivals.

El Cadí la Seu es va retrobar ahir amb la victòria que se li havia resistit en les tres últimes jornades amb un triomf incontestable a la pista del cuer Gran Canària (52-76), que va aguantar el tipus fins al final del tercer període.

Les lleidatanes, a diferència de les seues últimes actuacions, van començar molt posades en el partit i ja des dels primers instants van manar en el marcador. Sis punts consecutius de Belén Arrojo van portar un primer màxim avantatge de 9 punts abans d’acabar el primer quart (5-14). Una tímida reacció local va equilibrar el duel, que en l’arrancada del segon període va començar a decantar-se del costat urgellenc de forma clara. Dos triples consecutius de Georgina Bahí van permetre al Cadí recuperar els 10 punts (14-24), que van ser 11 al descans (24-33). Va ser en el tercer assalt quan el partit es va acabar trencant. Gràcies a l’encert de Coulibaly i Stejskalova, el quadre canari es va mantenir a la superfície fins que va tornar a irrompre en el joc Bahí, que amb nou punts seguits va elevar l’avantatge fins als 20 punts (33-53).

Allà es va acabar la resistència local. A més, aquest parcial de 0-13 va venir precedit per una tècnica a l’entrenador canari que, en lloc de trencar la dinàmica lleidatana, va enfonsar una mica més les seues jugadores, que van ser incapaces de reaccionar. Per si el matx encara no estava del tot decidit, tres triples gairebé consecutius de Tània Pérez es van encarregar de situar una altra màxima renda en el lluminós, ara de 27 punts, si bé la diferència més gran de què van gaudir les urgellenques van ser de 31, coincidint amb una jugada de 2 més 1 de Meiya i un triple de Montoliu.

Amb el matx al sarró, el tècnic Joan Carles Pié va donar entrada a Carla Escuert, que va jugar els primers minuts de la temporada una vegada superada la greu lesió de genoll que va patir la temporada passada. La pivot barcelonina es va estrenar, a més, anotant.