EL MILLOREL PITJOR

Bon punt per a l'EFAC

L’equip d’Almacelles, minvat per les nombroses baixes, va arrancar un empat en la seua visita al Rubí i és tercer || Jordi Chiné va rebre un cop al cap i va ser traslladat a l’Arnau de Vilanova

Un jugador de l’EFAC intenta controlar la pilota davant de l’oposició d’un rival.

Quan no es pot guanyar, el millor és no perdre. Amb aquesta màxima va acabar l’EFAC Almacelles a Rubí (1-1) un partit marcat per les baixes de fins a sis dels jugadors habitualment titulars, la participació de diversos juvenils i en què el resultat final va ser totalment just després d’una part per a cada un. Quatre victòries consecutives després, els roig-i-negres no van poder ampliar la ratxa però es mantenen a la tercera posició, a dos punts del líder i donant una bona imatge jornada rere jornada.

La primera part va ser de domini vallesà. Jan Lladó va tenir la primera ocasió en un mà a mà que va acabar a les mans de Jordi Chiné. I després d’aquesta jugada, es produiria la primera gran complicació per als ilerdencs a Can Rosés. El porter juvenil Pau havia de substituir Jordi Chiné per lesió ja al quart d’hora de joc, al rebre aquest un cop al cap amb el genoll. Quan va arribar a Lleida, va ser ingressat a l’Arnau de Vilanova, ja que estava desorientat.

Va ser sotmès a diverses proves, que van sortir bé, però tenia previst passar la nit en observació. L’equip de Sergio Alegre, que va dirigir ahir el seu segon de bord Dani Granado, va sortir més entonat i estava fent mal a dalt però sense generar un excessiu perill. A deu minuts per a la conclusió del primer acte, Iván Peralta va aprofitar una assistència en llarg per superar Pau de vaselina i obrir la llauna posant el seu equip amb el marcador a favor (1-0).

A la segona meitat, el tècnic David Giménez va preparar un canvi de guió i va deixar l’equip amb tres defenses, que se’n van anar a dalt amb tot i van passar a generar les ocasions més clares. Amb aquesta tàctica, els roig-i-negres es van apropiar el cuir i amb un domini estàtic però efectiu van passar a sotmetre en certa manera els vallesans. Amb tot, les ocasions anaven per alternatives i tampoc eren prou clares.

Pol i Hortal les van tenir per a l’EFAC, mentre que el Rubí va fregar el segon a les botes de Brian Canalejo i Aleix. Però finalment, i després de dos bones parades d’Uri, acabaria arribant el premi per a l’EFAC. Héctor Badia va rematar dins de l’àrea petita i va establir l’1-1 que ja seria definitiu. En el temps afegit, Peña va tenir una altra bona oportunitat per al Rubí, encara que la va enviar alta.

“Hi ha hagut una part per a cada equip” David Giménez va explicar al finalitzar aquest partit que “hem acabat amb bones sensacions. La primera part ha estat de domini del Rubí, de manera que havíem de fer-hi alguna cosa. Hem posat tres defenses i hem fet un canvi radical. Hem anat a dalt, arriscant molt, i al final la segona part, per ocasions, ha estat nostra i l’empat final és just. Ha estat un xoc amb una part per a cada equip. Veníem amb sis baixes. Al quart d’hora se’ns ha lesionat Jordi i el porter que ha entrat en el seu lloc, Pau, és un juvenil. Amb tot, ho ha fet molt bé i hem donat una bona imatge. Crec que estem fent un gran treball. Tenim una plantilla jove, que competeix al màxim”.