SEGRE

DEPORTES

“Jugarem com si fos una final”

Guardiola nega que tingui ànim de revenja després del 4-0 del partit de fa dos setmanes

Pep Guardiola.

Pep Guardiola.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, va deixar clar ahir que no té “ganes de revenja” contra el Barça per la derrota de fa dos setmanes al Camp Nou (4-0) i que el matx d’avui “és important i s’ha de jugar com si fos una final”.

“Els coneixem i ens coneixen, però el futbol és impredictible. Es tracta d’un partit molt important i s’ha de disputar com si es tractés d’una final”, va afirmar Pep Guardiola. “Ens queda molt per aprendre, ja que vam perdre 4-0”, va destacar Guardiola.

Al Camp Nou “vaig aprendre que competim molt bé durant alguns minuts i vaig veure com de perillosos són els seus de dalt, especialment quan no tenen la pilota. Malgrat el resultat que ens vam emportar, crec que vam competir molt bé”, va assenyalar l’entrenador del

Manchester

City.

“Demà [per avui] m’agradaria que juguéssim a un bon nivell. Hem d’estar concentrats i fer-ho millor que a Barcelona. Crec que hem après del passat, primer amb Manuel [Pellegrini] i ara amb mi”, va apuntar el preparador català, en la roda de premsa, celebrada a la City Football Academy (CFA), la ciutat esportiva del club.

El Manchester City, que dissabte contra el West Bromwich va posar fi a una ratxa de sis partits consecutius sense guanyar (tres de Premier League, dos de Champions i un de Copa de la Lliga), rep a l’Ettihad Stadium un FC Barcelona que no ha aconseguit derrotar en cinc partits disputats a la màxima competició continental.

tracking