HOQUEI SOBRE PATINS

L’ICG perd davant del Igualada i ja és cuer de l’OK Lliga

L’equip llistat, que va errar dos penals i dos faltes directes, encadena ja set jornades sense guanyar

L’ICG Software Lleida va allargar la seua mala ratxa de resultats després de perdre ahir en l’Onze de Setembre davant de l'Igualada (2-4), que cedeix la seua condició de cuer als llistats, que porten set partits sense guanyar –des de la primera jornada. L’equip d’Albert Folguera va caure fruit especialment de la seua pèssima efectivitat en jugades a bola aturada, i és que va arribar a errar dos penals i dos faltes directes que haguessin pogut canviar el signe del partit.

L’ICG, que va començar el duel amb la samarreta suplent (negra i blava) per no coincidir amb el rival, encara que al descans va recuperar la titular després de les queixes d’Andreu Tomàs pel primer gol barceloní, va sortir pressionant, però als cinc minuts ja va rebre el primer cop dur. Tot això precedit d’un greu error en l’entrega d’Andreu Tomàs, que va habilitar Jaume Molas perquè, al contraatac, marqués el 0-1. El davanter llistat, que al descans va justificar el seu error en la indumentària, va reaccionar i va tenir un parell d’ocasions per equilibrar el marcador, però ahir no va ser el seu dia.

L’ICG va tenir la primera ocasió d’empatar a sis minuts per arribar-se al descans, en un penal que va forçar Darío Giménez però que Borja López no va aconseguir transformar. Tot seguit, l’argentí Emanuel García, company la passada temporada de Giménez en el Bassano italià, va poder situar el 0-2 però el pal ho va evitar. Els llistats encara tindrien una altra clara ocasió per restablir la igualada, ara amb una falta directa, però Darío Giménez tampoc no va ser precís.

L’argentí va esmenar el seu error als cinc minuts de la represa en una acció individual (1-1). Va semblar per moment que l’ICG podria donar-li la volta al marcador, però en un minut es va esfumar tota possibilitat. En aquell temps, Emanuel García va liquidar el partit, primer en culminar un contraatac que va nàixer d’una pèrdua infantil de Giménez, i després en transformar una falta directa. Malgrat l’1 a 3, l’ICG no es va rendir i es va bolcar davant de la porteria rival, però sense encert. Una altra falta directa transformada per García a vuit minuts del final va acabar amb tot indici de remuntada. Tot i així, l’ICG encara va tenir l’opció d’empatar, ja que va gaudir de tres jugades a bola aturada (un penal i dos faltes directes), de les quals només va aprofitar l’última faltant 20 segons que no més va servir per maquillar el marcador.