El Sevilla goleja però haurà d’esperar per segellar la classificació

Detinguts tres seguidors croats per una baralla

Els jugadors del Sevilla celebren el segon gol de l’equip.

El Sevilla va castigar amb duresa el Dinamo de Zagreb (4-0) en la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions en un partit que se’ls va girar molt de cara amb l’expulsió de Stojanovic abans del descans, i que va col·locar els sevillistes a un pas de la classificació matemàtica per a vuitens de final, pas que va frustrar únicament l’empat entre la Juventus de Torí i l’Olímpic de Lió a l’altre matx que es disputava del Grup H.

El Dinamo va frenar en sec els intents del quadre blanc-i-vermell fins que Vietto va trencar la igualada amb el seu gol a la mitja hora de joc. El gol i l’expulsió de Stojanovic segons abans que el col·legiat assenyalés el camí cap als vestidors, va posar el partit en safata al Sevilla, que durant la represa va ofegar el seu rival, que va veure com Escudero situava el 2-0 als 20 minuts de la represa i N’Zonzi el 3-0 a deu minuts del final que ja sentenciava un rival que va abaixar els braços.

D’altra banda, la policia va detenir tres aficionats del Dinamo de Zagreb per la seua presumpta participació en una baralla contra seguidors del Sevilla al centre de la capital andalusa. Els detinguts portaven objectes contundents, com un bat de beisbol i armes blanques, encara que no es van registrar ferits. La baralla entre aficionats es va produir poc després de les 22.30 hores de dimarts a la confluència del carrer Alemanes i l’avinguda Constitución, just al centre de la ciutat i al costat de la Catedral.