SEGRE

OLIMPISME JOCS MEDITERRANIS

Els Jocs de Tarragona, molt a prop d’ajornar-se fins al 2018, segons el COE

Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol.

Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, va advertir ahir que els Jocs Mediterranis que Tarragona ha d’organitzar el 2017 “potser no seran” aquell any i que podrien ajornar-se fins al 2018. Blanco va explicar a la seu del COE que aquest cap de setmana l’assemblea del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis posarà sobre la taula l’opció d’un canvi de data.Aquesta reunió, que se celebrarà a la ciutat algeriana d’Orà, comptarà amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros.“Espanyaorganitzarà els Jocs, però potser no el 2017”, va ratificar Blanco al COE.

Per la seua part, Ballesteros, que també és el president del Comitè Organitzador dels Jocs, va admetre que “a dia d’avui” no disposen de les “absolutes garanties” de tenir el finançament necessari per allotjar els Jocs l’estiu vinent i que buscaran, al costat del COE i el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM), la “millor solució” perquè Tarragona aculli la competició i compleixi el seu compromís.

L’ajornament va provocar les queixes i el rebuig dels grups de l’oposició municipal. Els Jocs estan programats del 30 de juny al 9 de juliol.

tracking