BÀSQUET

El Cadí suma el seu segon triomf seguit després d’escombrar al Zamarat (74-58)

Les lleidatanes s’atansen a la zona alta de la Lliga Femenina en el debut de la nord-americana Courtney Williams

El Cadí La Seu ha aconseguit la seua quarta victòria de la temporada a la Lliga Femenina després de superar amb claredat el Zamarat (74-58), en un partit que el conjunt del Alt Urgell ha dominat des dels primers minuts gràcies a la seua rotació més gran.

En el primer quart han començat a aparèixer les diferències al marcador i el tècnic visitant ha hagut de parar el partit en diverses ocasions, abans d’assolir el 24-18.

Ha estat en el segon quart quan el Cadí ha trencat el partit, amb un parcial de 21-7 i assolint una màxima renda de 21 punts (45-24).

La segona meitat ha servit per confirmar el triomf de les lleidatanes, amb qui ha debutat la nord-americana Courtney Williams. El Cadí ha arribat a guanyar per una diferència de 30 punts (70-40). Finalment, amb les jugadores menys habituals sobre la pista, el Zamarat ha pogut retallar fins el 74-58 final.