SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Som molt exigents”

Gustavo Siviero afirma que la pressió més gran és la que es posa ell mateix || Rudes i És Un Sentiment reclamen al club el seu material amb un burofax

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El tècnic del Lleida Esportiu, Gustavo Siviero, considera que l’equip continua en fase ascendent i discrepa que dimecres passat, al camp del Mallorca B (0-0), disputés un partit fluix, encara que ell mateix va admetre després de l’encontre que “no podem pretendre que siguem nosaltres els que portem la pancarta del joc bonic i excel·lent per tots costats”. Ahir, a la compareixença prèvia abans de rebre demà el Cornellà, va defensar que el de dimecres “va ser un partit lògic i típic de la categoria. És cert que no vam tenir gaire presència ofensiva, però el que vam rematar ho vam fer amb criteri”. Sobre si nota més pressió a causa dels bons resultats del club en els anys anteriors, va dir que “la pressió més gran és la que ens posem nosaltres. Volem jugar el millor possible i guanyar sempre. El club té la seua història i ja sabíem que hi ha una exigència, però no és pressió afegida, és un al·licient i prefereixo aquest tipus de pressió perquè nosaltres mateixos ja som molt exigents i ambiciosos”, va explicar.

Després d’encadenar dos duels sense haver encaixat gols, veu l’equip “en tendència positiva. Aquests dos últims partits ens permeten guanyar confiança i solidesa” per la qual cosa arriben al matx de demà “amb un altre ànim i una altra predisposició”.

El tècnic veu el Lleida en “tendència positiva” després d’encadenar dos partits sense rebre gols

Per a aquest partit, el tècnic té la baixa per sanció d’Andriu, expulsat a Mallorca. Són baixa per lesió Indiano i Mia Guasch, i és dubte, per molèsties, Miki Muñoz.

D’altra banda, les penyes Rudes i És Un Sentiment, van enviar ahir un burofax al Lleida en el qual reclamen al club que els torni el material d’animació que és de la seua propietat i que està dipositat al Camp d’Esports. Donen al Lleida un termini de set dies per entregar-lo i en cas contrari es reserven prendre mesures legals.

Gustavo Siviero dóna instruccions als jugadors dimecres passat davant del Mallorca B.

Gustavo Siviero dóna instruccions als jugadors dimecres passat davant del Mallorca B.

tracking