SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“La victòria ha tingut molt mèrit”

Comenge diu que “guanyar així ha estat un reforç moral per a nosaltres” || El tècnic destaca la tasca d’Alzamora

Miki Feliu i Marc Martí disputen un rebot a Gerbert Martí.

Miki Feliu i Marc Martí disputen un rebot a Gerbert Martí.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Borja Comenge, tècnic de l’Actel Força Lleida, va manifestar que la victòria d’ahir davant del Prat va tenir “molt mèrit i més tenint en compte d’on veníem, de perdre un partit a Oviedo en el qual vam tenir moltes opcions de guanyar. És un reforç moral per a nosaltres, perquè hem estat capaços de guanyar un gran equip i fer front a les circumstàncies d’aquesta setmana –amb la sortida de Rupnik al Fuenlabrada de la Lliga ACB–. No hem d’oblidar que fa un mes i una setmana, el Prat ens va guanyar per disset punts de diferència”.

Comenge va manifestar que hi va haver dos moments claus durant el matx davant dels barcelonins. “El primer ha estat la seua resposta en el tercer quart amb un moment estel·lar de Martí. A partir de llavors anàvem en caiguda lliure i ens hem sabut recuperar a partir de la defensa. I després a l’últim quart el Prat ha tingut resposta ofensiva a través d’altres jugadors quan semblava que ja teníem el partit sentenciat. El final ha estat una cosa estranya, sense temps morts per a cap dels dos tècnics, i s’ha decidit per inèrcia, i afortunadament s’ha decantat a favor nostre”, va afegir l’entrenador de l’Actel Lleida.

“Ens ha donat un plus en defensa i en atac no s’ha complicat, que és el que esperàvem d’ell”

En relació amb el debut d’Agustí Sans, el tècnic lleidatà va assenyalar que “ha estat correcte, dins del que n’esperàvem. S’ha de tenir en compte que era un partit complicat perquè fa poc que és amb nosaltres i a més el partit tenia un component sentimental per a ell, ja que s’enfrontava als que havien estat els seus companys durant molts anys. Ens ha donat un plus en defensa i en atac no s’ha complicat, que és el que esperàvem d’ell”.

Comenge també va voler destacar, per sobre de la resta de jugadors, la tasca que va desenvolupar ahir Alfons Alzamora. “Ha vist com li anaven passant companys al davant en la rotació i no ha sortit fins a la segona meitat. I ens ha donat una lliçó, ha estat clau en la victòria en tot just set minuts que ha estat a la pista. Ha estat una decisió fonamental que entrés a pista i ha donat una lliçó de compromís”, va afegir l’entrenador de l’Actel Lleida, que va aclarir també que el pivot no tenia cap molèstia física.

tracking