HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA FEMENINA

El líder Elda posa fi a la bona ratxa de l’Associació

Les jugadores lleidatanes van plantar cara, però van cedir a la segona meitat

La jugadora de l’Associació Eulàlia Ribalta llança a porta en una acció del partit d’ahir.

L’Associació Lleidatana no va poder continuar ahir amb la bona ratxa de resultats i va caure davant de l’Elda Prestigio (24-27). Malgrat la derrota, les lleidatanes van jugar un bon partit i no va ser fins al tram final que les alacantines, líders de la categoria, van aconseguir enlairar-se en el marcador.

Els primers deu minuts van ser de tempteig, els atacs s’imposaven a les defenses i tots dos equips s’anaven alternant en el marcador. Les visitants van aconseguir un parcial de 0-4 (4-8, 16), però les blaves van reaccionar ràpidament i amb una gran actuació defensiva i de la portera Olga van tornar les taules al marcador (8-8, 25). Així, l’Elda se’n va anar al descans amb un avantatge mínim (10-11). A la represa, com en la primera meitat, els primers minuts van ser d’intercanvi de gols. El panorama va començar a canviar a partir del minut 35. L’Elda, amb una defensa molt agressiva, va anar superant a poc a poc l’Associació, que va cometre massa errors en atac. Les alacantines van arribar a estar set gols a dalt (18-25, 24), però les lleidatanes no van llançar la tovallola i van lluitar per retallar diferències. Amb un parcial de 6-2, van poder maquillar el resultat fins al 24-27 final. De res van servir els 11 gols d’Irina Pop, que va liderar l’atac de l’Associació, davant d’un Elda Prestigio que va demostrar per què és el líder de la competició. El següent partit de l’Associació Lleidatana és dissabte vinent (19.00) davant del Sant Joan Despí, equip que té dos punts menys que les de Miroslav Vujasinovic.