SEGRE

El Lleida cau davant del Cornellà (0-2) en un Camp d'Esports gairebé buit

Un greu error defensiu al principi de la segona part ha marcat un partit en el qual els aficionats han tornat a mostrar el seu descontentament amb la directiva

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha sumat una nova derrota en caure a casa aquesta tarda davant del Cornellà per 0-2, en un partit marcat novament per l’escassíssima presència d’espectadors i per la prohibició de l’entrada a aficionats vetats pels propietaris del club després de la seua guerra amb les penyes. A més, alguns aficionats han exhibit pancartes en les quals expressaven el seu descontentament amb la directiva.

Malgrat l’ambient enrarit, l’equip ha disposat de dos bones oportunitats en els primers minuts del partit en sengles rematades de Guillem Martí i Javi Casares en els minuts 4 i 6, respectivament. La primera ha sortit alta i la segona ha estat desviada a córner pel porter. A partir d’aquí, hi ha hagut una fase de tempteig fins que en el minut 35 el porter local Álvaro Campos ha evitat que el Cornellà s’avancés al marcador en salvar un un contra un. La primera part ha acabat amb una gran oportunitat del Lleida quan Cristian Alfonso ha estavellat la pilota en la part superior del travesser en el llançament d’una falta.

La segona part ha començat igual que la primera, amb una oportunitat dels locals, en aquest cas de Cristian Gómez, en el minut 48. Però en el 55 ha arribat la jugada que ha canviat el signe del partit, en aprofitar el visitant Enric un error clamorós en defensa del Lleida per avançar el Cornellà. Els de Gustavo Siviero han pogut empatar dos minuts després en un xut de Javi Casares que ha aturat el porter visitant, però en el minut 63 han rebut el cop definitiu quan David ha firmat el 0-2. A partir de llavors, el Lleida ho ha intentat però no ha tingut mai opcions reals de remuntar, malgrat que el Cornellà s’ha quedat amb 10 en el minut 81 en ser expulsat Xavi Puerto en rebre la segona amarilla.

Després d'aquesta derrota, el Lleida es queda cinquè per la cua, al lloc de promoció per a la permanència a Segona B.

tracking