BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes guanya el Masnou en un ajustat final i continua colíder

Els de Gerard Encuentra encadenen la seua cinquena victòria

El Pardinyes va sumar ahir a la pista del Masnou la seua cinquena victòria consecutiva (72-75) i segueix colíder de la Lliga EBA juntament amb el Quart i el Palma. Els lleidatans van aconseguir sobreposar-se a les baixes i van superar l’equip barceloní en el tram final de partit. El Pardinyes va afrontar l’encontre amb la mala notícia de la baixa d’última hora de Kregor Hermet, amb febre, que s’afegia a les ja conegudes d’Adrià Rivas i Edu Villacampa. Tanmateix, els lleidatans van sortir a la pista molt concentrats, jugant bé tant en defensa com en atac. Alguna pèrdua de pilota que va acabar amb contra del rival va ser l’únic a atribuir al Pardinyes en el primer quart, que va acabar amb avantatge per a l’equip lleidatà (14-17). En el segon quart, la mateixa tònica, molta igualtat i la sensació que el duel no es decantaria fins als instants finals. En aquesta ocasió l’avantatge de tres punts al descans va ser per al Masnou (34-31).

En el tercer període, els lleidatans van començar una mica distrets, però un temps mort demanat pel tècnic Gerard Encuentra va aconseguir l’efecte que buscava. L’equip va despertar. Així, de perdre per sis, van arribar al final del quart amb un desavantatge mínim (48-47). En l’últim parcial, l’emoció va ser màxima i tot es va decidir a l’últim segon, quan Rubén Fernández va aconseguir encistellar el triple de la victòria (72-75). Els locals van demanar temps per intentar empatar in extremis, però van perdre la bola en la sacada.

Una victòria molt ajustada que Gerard Encuentra va valorar de forma molt positiva: “Ens permet ser ambiciosos, demostra que podem competir davant de qualsevol.”