SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Examen a Sevilla després de caure amb el City

Luis Enrique s’indigna per les crítiques rebudes per la derrota 3-1 a Manchester

Neymar somriu ahir a l’entrenament davant de Luis Suárez i Messi.

Neymar somriu ahir a l’entrenament davant de Luis Suárez i Messi.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estadi Ramón Sánchez Pizjuán, del qual el Sevilla de l’argentí Jorge Sampaoli ha fet un fortí amb cinc victòries a la Lliga i dos a la Champions, examina avui (20.45, Movistar Partidazo) en un duel d’altura la capacitat de reacció del Barça després de perdre dimarts davant del City (3-1).

En un feu molt difícil per l’empenta de l’afició sevillista s’enfronten dos conjunts només separats per un punt a la taula, al ser el Barcelona segon amb 22 punts i tenir l’obligació de guanyar per seguir de prop el Reial Madrid, mentre que el Sevilla és quart amb 21 i vol refermar-se a dalt de tot. Fins allà arriba el conjunt blaugrana, l’únic visitant que ha guanyat al Sánchez Pizjuán en aquesta temporada, a l’anada de la Supercopa d’Espanya (0-2).

Els locals hi han guanyat els 7 partits de Lliga i Champions i només hi va vèncer el Barça a la

Supercopa

Luis Enrique va dir que no sent urgències especials malgrat la dura derrota davant del Manchester City. “Estic perfecte, en un estat nirvana òptim. Arribo a casa meua i tot està bé. Entenc les crítiques, però em preocupen zero.” I va enaltir com no sol fer els primers 40 minuts del seu equip a Manchester: “Són els millors minuts de la nostra era, dels tres anys que fa que som a la banqueta del Barça. El marcador final indica el contrari, però quan perdem ho acceptem, sempre ho hem fet. Som tan bons que fins i tot sabem perdre.”

madrid

El jutge del jutjat d’instrucció número 41 de Madrid, Juan Carlos Peinado, ha ordenat investigar l’exjugador del Reial Madrid Raúl González per un presumpte delicte d’alçament de béns, segons va informar ahir el diari El Mundo.

L’exfutbolista està acusat, al costat del seu cunyat i la seua mare, de buidar la seua empresa de renovables per eludir el pagament de 7,17 milions d’euros als seus creditors.

Segons aquest diari, l’empresa de Raúl, dedicada a la producció de panells solars a Cadis, va fracassar, havent de pagar 7.170.000 euros a una empresa sòcia denominada Aurantia.

Els fets es remunten al 2009 quan aquesta empresa de Raúl no reflectia en els seus comptes anuals que havia de cobrir la garantia de l’esmentat deute de 7,17 milions. I sobretot al 2011, quan conegut el fiasco del negoci de panells solars, va procedir a escindir i buidar la societat transferint els seus béns a altres de la seua propietat que no havien contret aquest endeutament, segons la querella presentada pels seus socis.

Segons les informacions que publica el diari El Mundo, en aquest procés, a més, el mateix exjugador es va embutxacar 1,4 milions d’euros.

Els delictes pels quals s’investiga Raúl poden suposar penes de fins a quatre anys de presó. A més d’aquesta via penal, els creditors han obert procediment civil.

Neymar somriu ahir a l’entrenament davant de Luis Suárez i Messi.

Neymar somriu ahir a l’entrenament davant de Luis Suárez i Messi.

tracking