HOQUEI PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL

L’Alpicat perd a Mataró tot i avançar-se 0-2 al marcador

Una acció del partit d’ahir de l’Alpicat a Mataró.

El Lleida.Net Alpicat va patir ahir a Mataró la tercera derrota de la temporada, al perdre per 8-5 en un partit en el qual van començar manant al marcador.

Els lleidatans pateixen així la tercera derrota de la temporada quan s’han disputat les cinc primeres jornades i es mantenen a la zona mitjana de la classificació l’any del seu debut a la Primera divisió estatal.

El matx va començar molt bé per a l’equip que entrena Xavi Roy. Martí Dalmases va marcar el 0-1 al minut 4 i Mats Zilken va fer pujar el 0-2 al minut 7. Però en els següents set minuts el Mataró va posar el 2-2 amb dos gols de l’exjugador del Llista Marc Povedano. L’Alpicat no va poder retirar-se als vestidors mantenint l’empat, ja que en un nefast últim minut del primer temps va encaixar dos gols més, que van posar el 4-2.

Tot just iniciar-se la segona meitat, Bartrés anotava el 5-2 que minava les opcions dels lleidatans de tornar a entrar al partit. El gol va fer mal al Lleida.Net, que va encaixar el 6-2 quatre minuts més tard. No es van rendir i Joan Ramon Serret va marcar el 6-3 al minut 41.

Però de nou l’equip barceloní es va mostrar letal i va sentenciar el xoc amb dos gols més en dos minuts. Amb el partit liquidat, Sisco Ariza i Martí Dalmases van anotar per deixar el marcador en el definitiu 8-5.