SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

La Reial s’imposa a un mal Atlètic

Griezmann, que tornava a l’estadi del club on va triomfar quan va arribar a Espanya, en una acció.

Griezmann, que tornava a l’estadi del club on va triomfar quan va arribar a Espanya, en una acció.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Reial Societat va molt de debò aquesta temporada i consolida les seues posicions europees després de guanyar amb justícia l’Atlètic de Madrid, que va sucumbir des del punt de penal amb els gols del mexicà Carlos Vela i del brasiler Willian José. Els donostiarres van pressionar des de l’inici un conjunt blanc-i-vermell que es va tancar al seu camp i va patir més del que segurament havia previst el Cholo Simeone, ja que la Reial hauria pogut marcar als cinc minuts en un xut alt de Zurutuza. Willian José va mantenir el cor dels atlètics en pausa cap al minut 20, quan va rematar de cap un córner picat per Mikel Oyarzabal que va suposar una gran ocasió per als locals.

L’Atlètic es va treure la son de les orelles passat l’equador del primer període, va començar a arribar amb perill a l’àrea de Rulli, el partit va canviar de líder i els madrilenys van poder encarrilar el matx en uns minuts de gran futbol.

El mexicà Vela va ser el protagonista a la segona part quan va marcar el gol blanc-i-blau de penal després d’una pena màxima comesa per Gabi Hernández en una entrada a l’àrea de Yuri. Es van encendre les alarmes a l’Atlètic, el nerviosisme va imperar i les escomeses blanc-i-vermelles es van tornar molt previsibles, amb Griezmann apagat i Saúl substituït per Correa al tram final del partit.

La Reial evitaria conflictes aconseguint el segon gol per apagar els últims focus de resistència atlètica amb l’altre penal, comès sobre Vela, que en aquest cas va materialitzar Willian José per arredonir una gran tarda de futbol del seu equip.

tracking