SEGRE
Morata, autor del tercer gol, controla una pilota.

Morata, autor del tercer gol, controla una pilota.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un doblet de Gareth Bale va impulsar el triomf d’un Reial Madrid sense la constància desitjada per Zinedine Zidane, irregular en el joc davant d’un Leganés ordenat que es va estrenar al Santiago Bernabéu en un encontre que va tancar Álvaro Morata (3-0) i en què els de Zidane no van encaixar cap gol al cap de deu partits.

Després del matx, el club va anunciar l’ampliació del contracte de Cristiano Ronaldo fins al 30 de juny del 2021, que s’escenificarà avui al Bernabéu, després de la firma del jugador amb el president del club, Florentino Pérez. Cristiano va arribar al Reial Madrid l’any 2009, procedent del Manchester United, i va signar per sis temporades un contracte que ja va ser renovat l’estiu del 2013. El present tenia data de caducitat el 2018 i l’acord finalment és per tres temporades més.

Pel que fa al partit, el Madrid va sortir llançat buscant la victòria, però el Leganés es va defensar amb ordre. Assumint la seua modèstia i amb la lliçó apresa de jugar de tu a tu al Barcelona, el Leganés va plantar un 4-5-1, amb línies juntes, que va desactivar el joc del Reial Madrid, va tapar espais i no va existir la connexió entre el centre del camp i els tres al davant de Zidane. Encara que només va rematar cinc vegades durant la primera meitat, es va retirar al descans guanyant 2-0 i deixant el duel encarrilat.

tracking