EL MILLOREL PITJOR

El Tàrrega mereixia més

Amb el bon futbol i més ocasions locals no n’hi va haver prou per retenir els tres punts || L’empat serveix al Solsona per mantenir el liderat encara que empatat a punts amb el Borges

La UE Tàrrega i el Solsona es van repartir els punts en un partit molt intens i amb moltes alternatives.

El futbol és, de vegades, molt injust. La UE Tàrrega, que va tornar a jugar un bon partit, va veure com el Solsona s’emportava injustament un punt del Joan Capdevila. El partit va oferir un bon espectacle entre dos equips amb una concepció del joc radicalment diferent. Els locals, amb un futbol de toc, amb molt bones triangulacions, buscant les bandes, i en definitiva practicant un joc de molta qualitat. Per la seua part, el Solsona va plantejar sobre el terreny de joc un estil molt més directe buscant els puntes del seu equip i l’esquena dels rivals. Un futbol poc vistós però efectiu, com va quedar demostrat al camp i al marcador. Ja a l’inici del matx el Solsona hauria pogut inaugurar el marcador si no hagués estat per la gran actuació de Ribera, que ho va evitar amb una espectacular triple aturada. Fins al minut 22, els homes de Jordi Oliveres no van trobar premi al seu millor joc quan una passada al segon pal d’Enríquez la va rematar a boca de gol Jorba per posar l’1-0 en el marcador. Poc després va poder tornar a marcar la UE Tàrrega però la rematada final de Joni va ser desviada per Barcons. Al minut 34, Albert va empatar per al Solsona en una desafortunada jugada local. El Tàrrega va seguir fidel al seu afany i Enríquez va tornar a posar els seus en avantatge amb la magistral execució d’una falta lateral. Tampoc el Solsona va acotar el cap i dos minuts abans del descans, Antoni va restablir l’equilibri en el lluminós (2-2).

A la represa, els locals van perseverar en la seua gran línia de joc i van tenir una altra gran ocasió als peus de Joni que el porter del Solsona va aconseguir desbaratar. A el minut 66, una caiguda de Jorba a l’àrea visitant va ser sancionada amb penal per l’àrbitre que transformat per Joni es va convertir en el 3-2. Poc va durar l’alegria dels targarins perquè tot just sis minuts després, el gol de Ratera va retornar la igualtat al partit (3-3).

El marcador ja no va tornar a moure’s malgrat que els locals ho van intentar en un rematada de Jorba que es va estavellar al pal i també en una acció de Sylla a el minut 80 que va sortir per poc. L’última ocasió del Tàrrega va ser per al central Agramunt, que tampoc va poder materialitzar. En resum, repartiment de punts entre dos bons equips, ben classificats tant un com l’altre, però amb dos concepcions ben diferents del joc.