EL MILLOREL PITJOR

L’EFAC perdona massa

Els d’Almacelles van poder sentenciar a la primera meitat i van acabar cedint un empat amb gust de poc || Els locals van desplegar un gran joc però no va ser suficient per aconseguir la victòria

Un jugador de l’EFAC dispara a porta davant de dos rivals en una jugada del partit.

L’EFAC Almacelles va empatar en un partit vibrant davant d’un Suburenc elèctric que va suportar el setge local per aconseguir un valuós empat (1-1). El matx va començar amb els dos equips bolcats en l’atac en uns primers quinze minuts frenètics i molt verticals fins que l’EFAC va obrir el marcador. Van pujar els centrals locals a rematar un córner i després del rebuig, l’EFAC va continuar jugant la pilota fins que una nova centrada a l’àrea va ser rematada per Joel Chiné, que no havia recuperat la seua posició a l’espera d’una possible rematada (1-0). Després del gol, els locals es van apropiar de la pilota i van jugar a plaer durant tota la primera part. El Suburenc, amb un estil propi i tres davanters molt ofensius, va perdre el centre del camp, que van dominar amb enteresa uns destacats Juclà, Ciru i Roger Canadell. En aquests compassos de domini local, l’EFAC va tenir bones ocasions per sentenciar a les botes d’Héctor, Ciru i el mateix Roger Canadell, però entre la defensa i el porter visitant van desbaratar totes les ocasions del quadre entrenat per David Giménez. Amb domini local es va arribar al descans. L’Almacelles, que a la mitja part era virtualment el líder de la categoria amb els empats del Balaguer i del San Cristóbal, va pecar d’excés d’eufòria i a la segona meitat es va veure superat per la intensitat del Suburenc. Els locals van començar a patir fins que va arribar l’empat en una jugada, culminada per Dídac. Amb l’1-1 i un quart d’hora per jugar-se, l’EFAC es va abocar buscant el gol de la victòria i tot i les opcions, no va tenir el seu dia. Amb l’empat, l’EFAC segueix tercer i la setmana que ve jugarà un dur derbi contra l’Alpicat.

“Hauríem d’haver sentenciat el partit”L’entrenador de l’EFAC Almacelles es va mostrar “content per la primera part que hem fet, perquè hem marcat un gol, controlat el joc i en què hauríem d’haver sentenciat”. I va valorar que “a la segona ens han fet mal amb el seu plantejament tan agressiu i els seus tres davanters despenjats a dalt, encara que després del gol d’ells hem recuperat la possessió i tingut ocasions per guanyar el partit”. Giménez va assenyalar que “no era un partit fàcil però continuem sumant. Hem controlat tot el partit i la clau era sentenciar a la primera meitat”. El tècnic, que manté l’equip tercer, va afirmar que “la categoria està molt igualada i és important continuar passant jornades i mantenir-nos a dalt”. La setmana que ve hi haurà derbi lleidatà entre l’Alpicat i l’EFAC Almacelles.