Poques ocasions i repartiment de punts entre Espanyol i Athletic

Aduriz intenta superar un defensa de l’Espanyol.

L’Espanyol i l’Athletic van firmar un partit sense gols i gairebé sense ocasions, en el qual el quadre barceloní, que continua sense guanyar a casa, va portar la iniciativa durant la major part del partit, però no va concretar el perill davant d’un rival amb rotacions després de jugar a Europa. L’Athletic buscava les contres gràcies a la velocitat dels seus extrems, Williams i Sabin. Tanmateix, no hi va haver situacions de perill real sobre Diego López. Això sí, l’Espanyol tampoc inquietava els de Valverde, extècnic blanc-i-blau que va ser ovacionat per l’estadi, ben posicionats i sense fissures en defensa. L’Athletic va pressionar més en la segona part. La velocitat de Williams examinava la defensa de Quique Sánchez Flores, encara que Aduriz continuava sense entrar en el partit. El tècnic el va canviar per Raúl García al minut 60, just quan va resoldre una rematada davant de Diego López, una de les oportunitats més clares per als bascos. Al final, 0-0.