FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

Premi merescut

L’AEM va ser clar dominador d’un partit en què l’Igualada gairebé no va tenir ocasions de gol.

L’AEM va aconseguir ahir una victòria merescuda (0-1) davant de l’Igualada, un rival directe, en un partit en el qual el conjunt lleidatà va tenir moltes ocasions però no va poder marcar fins al minut 85.

El guió del partit va ser l’esperat entre dos rivals habituals en les últimes temporades i que es coneixen a la perfecció. L’Igualada va optar per tancar-se i intentar sortir a la contra, mentre que l’AEM va provar de tocar i tenir el control de l’encontre. En el minut 16, les blaves van tenir la seua primera gran ocasió amb el llançament d’un penal provocat per Pixu. Aquesta jugadora va ser l’encarregada de llançar-lo, però la portera rival el va parar. Fins al descans, l’AEM va continuar gaudint de la possessió de la pilota, encara que sense poder crear gaires ocasions de gol. Per la banda local pràcticament no es va inquietar Brigi i l’únic xut se’n va anar per sobre del travesser.

A la represa, l’AEM va pujar una marxa més i va anar generant cada vegada més ocasions. Al quart d’hora, Pixu es va quedar sola davant de Noelia, però va estavellar la pilota al travesser. L’Igualada també va tenir ocasió per estrenar el marcador, però primer Brigi i després Vidal sota pals ho van evitar. Tot i així, el partit continuava sent blau, amb l’AEM controlant la possessió i Pixu sent un malson per a la defensa local.

Al final, el gol va acabar arribant al minut 85. Achoura va assistir Pixu a l’espai i aquesta va centrar al segon pal perquè Alba marqués el gol de la victòria (0-1). Fins al final, les lleidatanes es van limitar a defensar el resultat favorable.

Amb aquesta victòria ajustada, l’AEM és cinquè en la classificació amb quinze punts, els mateixos que també tenen el tercer, el Sant Gabriel, i el quart, el Collerenc.