SEGRE

HOQUEI COMPETICIÓ

El Vila-sana, convidat a participar al desembre en un torneig a Portugal

Formació del Vila-sana d’aquesta temporada.

Formació del Vila-sana d’aquesta temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El CP Vila-sana ha estat convidat per participar, el proper mes de desembre, en un torneig amistós d’hoquei femení que es disputarà a la capital de Portugal, Lisboa, i en el qual, a banda de l’equip lleidatà, competiran dos conjunts portuguesos: el Benfica, actual campió continental femení, i el Massamá. “Són equips que estan preparant la seua participació en competicions europees de l’any que ve i ens han trucat per participar en aquest torneig”, explicava el president del club, Ramon Porta. La competició tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de desembre.

“Encara que nosaltres l’any que ve no competim a Europa, serà una bona experiència per a les nostres jugadores. Una cadena d’hotels es fa càrrec de l’allotjament i de l’esmorzar, però el viatge el paguem nosaltres”, afegeix Porta. El Vila-sana, que ha estat dos anys seguits subcampió continental en la categoria sub-17, no s’ha classificat per al pròxim torneig, ja que va quedar cinquè en el Català i, per tant, fora del Campionat d’Espanya. I per competir a l’Europeu absolut cal jugar a l’OK Lliga femenina.

El Vila-sana competeix per segona temporada a l’avantsala de l’OK Lliga, categoria a la qual espera arribar ben aviat. “Vam fer un projecte a cinc anys per aconseguir aquest objectiu.”

tracking