SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Nova defensa del liderat

L’Actel Força Lleida visita avui la pista del Castelló en el primer dels dos partits d’aquesta setmana || Comenge assenyala que la clau és portar un ritme alt davant d’un rival d’estil oposat al lleidatà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Actel Força Lleida s’enfronta avui al Castelló (20.30) en una nova defensa del liderat de la LEB Or, que deté des de fa tres jornades i que va salvar divendres passat amb una ajustada victòria (67-65) davant del Prat. Per a l’equip que dirigeix Borja Comenge serà el primer dels dos partits programats per a aquesta setmana, ja que divendres té un altre compromís davant del Gipuzkoa al Barris Nord. Tanmateix, per al tècnic l’acumulació de partits és una oportunitat d’aprofitar el bon moment anímic pel qual passa actualment el vestidor. “Tenim la sort d’haver començat la competició amb una bona dinàmica i crec que si hi hagués més partits al novembre, encara millor per a nosaltres”, va assenyalar. De fet, els lleidatans van iniciar divendres en el derbi davant del Prat el seu Tourmalet particular de cinc setmanes de competició amb una càrrega de fins a set partits.

Avui davant dels de la Plana Alta, Comenge espera un duel completament diferent de tots els que han jugat fins ara, ja que el Castelló planteja un joc oposat al del seu equip. “És un rival especial, perquè ens plantejarà una cosa totalment diferent del que hem vist fins ara. La clau serà portar el ritme de partit que ens interessa a nosaltres, amb velocitat, mentre que ells intentaran possessions llargues i posar-nos en molts problemes amb els seus moviments tàctics. Tanmateix, el cos tècnic ha treballat en aquest sentit des de fa dies i jugarem un partit molt interessant”, va assenyalar en aquest sentit Comenge.

L’Actel Força Lleida disputarà set partits durant cinc setmanes en el seu Tourmalet particular

De fet, per a l’entrenador de l’Actel Lleida tots els partits que han jugat fins ara han sigut d’una gran exigència. “Prat i Breogán ens van portar al límit físic, a pesar que contra els segons vam guanyar per 11 punts, però ja vaig dir que no era una diferència real. Però en tots els partits el rival ens ha exigit el màxim i aquest no serà una excepció. Estàvem molt pendents de com responien a dos setmanes d’inactivitat –el Castelló va ajornar el seu partit de la sisena jornada per un accident de trànsit–, i a Palència van jugar un partit excel·lent, en el qual van tenir opcions de guanyar fins al final”, va manifestar.

D’altra banda, Comenge podrà comptar amb tots els seus efectius per al partit d’avui al Ciutat de Castelló, on Agustí Sans disputarà el seu segon partit amb la samarreta de l’Actel Lleida després de debutar davant del Prat.

Nova defensa del liderat

Nova defensa del liderat

Nova defensa del liderat

Nova defensa del liderat

Nova defensa del liderat

Nova defensa del liderat

Nova defensa del liderat

Nova defensa del liderat

tracking